10 Anledningar Till Min Make Är Roligt Förälder

Detta säger jag med kärlek (efter två glas vin): Min man kan vara en riktig idiot när det gäller behandling av mitt jobb som en Stay-At-Home-Mamma med lite R-E-S-P-E-C-T . Generellt sett, han är en snäll och omtänksam man, vilket är varför jag älskar honom. Men ibland, jag vill verkligen slå honom med min stekpanna.

Som en pappa, han är kul överordnade runt här. När barnen vill ha till kjol husets regler och få högt, snabbt, och snuskigt att de skulle åka till pappa för att få hjälp. När de alla vill ha mat, stor komfort, eller för att skvallra på någon, de kommer springande till mig.

Utan att få sin man, trosor i ett gäng, jag ger upp dessa tio irriterande sätt min man gör mig det mindre roliga förälder.

1. Att säga, "Gå och fråga mamma". Egentligen? Du kan inte vara en bad guy och säga nej till våra barn som insisterar på att han skulle ta ett bad med hunden? Jag älskar att vara the bad guy. Tack för det.

2. Att säga, "Åh, inte lyssna på din mor!" Detta är förmodligen min minst favorit av alla irriterande man saker du gör. Efter nio timmar ensam med vår kull, du vals i efter arbetet och ändra reglerna, vilket undergräver vad som passerar för min myndigheten runt här.

3. Att ge barn socker efter en föreläsning till mamma om hur crazy kids är på socker. Betyder detta att jag får börja dricka så mycket vin som jag vill? För om så är fallet, då hela denna särskilda behandling företag (efter att jag sa "nej") kommer att bli en mycket drägligare.

4. Att få barnen i likvidation innan sängen. Det finns inget bättre än att brottas med en över trött fyra åring som precis spenderat 20 fasta minuter springa nakna genom huset eftersom pappa sa att det var OK.

5. Ge grabben ett pris varje gång vi går till mataffären. Om junior får en ny matchbox bilen varje gång vi går ut i det offentliga, då ska jag få ett pris för. Let ' s face it; det är mer stressande för mig än någon annan. Så jag tänker choklad, nya skor, och en ledig dag.

6. Ge barnet en tidig version från mammas timeout. När vår lilla äventyrare flippade ut när jag berättade för honom att inte knyta en spatel för att hundens svans, så att han kunde träna hunden för att swat myggor, fick han en timeout. Du låter honom ut på en tidig frigivning innebar hans lilla experiment var tillbaka på. Tack.

7. Att inte ha hört med mamma när barnet ber om något galet. Du sade ja till finger måla hela kylskåp, som var ganska OK. Förutom att du inte sätter gränser (som jag har) och nu är det färg överallt. Du vet vad som inte överallt? Du. Rengöring av den här röran.

8. Att låta barnen hoppa över att borsta tänderna för att undvika en läggdags slaget. Två ord: karies. Kalla mig galen, men jag tror verkligen att våra barn borde borsta deras jäkla tänder varje kväll innan sängen. Speciellt eftersom du har varit kända för att låta dem andas gobs av socker.

9. Plötsligt försvinna när barnet fyller hans blöja. Ah...ja. Bebis bajs. När barnet fyller hans blöja, du kommer att vara ingenstans att ses. Du är som den fantastiska försvinner man. Du måste vara avstängd för att städa upp fingret färg.

10. Alltid med kommentarer om hur man gör morsan ett bättre jobb. Ditt förslag på hur man kan göra mitt jobb som SAHM är super uppskattat. Speciellt när du inte följer husets regler. Som att lämna dina kläder och en blöt handduk på golvet (TRE METER FRÅN korg!) varje gång du duschar. Kunde jag komma till jobbet en dag och göra några förslag på hur man kan förbättra din effektivitet?

Relaterade inlägg: Bättre Förälder Tävling

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar