5 Skäl till att Min Man Hatar När jag är Gravid

När jag först frågade min man att ge mig fem saker som han hatade om graviditet han skulle inte ta betet. "Åh nej, är detta en fälla för din blogg? Det är inte så illa och du är den som går igenom den, så egentligen ingenting." Efter lite tjat, lite eye-rullande och ett löfte att jag inte skulle bli upprörd över hans svar, att han äntligen är skyldig. (För bra åtgärd, jag frågade också några av mina vänner' män samma fråga för att se om det var ett allmänt konsensus. Det var.)

1. Jag är alltid varm. Inte bara lite varm...som swamp ass hot. Jag insisterar på AC slås ner så lågt att huset känns som vi är på front row på Isen Capades. Att han nu sover på vintern pyjamas byxor och en långärmad tröja. Han använder också en extra filt på natten så ligger jag upptäckt med ett glas isvatten och väntar på mig på night stand. Varje morgon han vaknar upp med snuva och ont i halsen som jag torka svetten från min panna. Han har även provat att stänga upp mitt i natten, men jag har alltid vakna upp och vända ner igen. Checkmate kille – bråka inte med min AC.

2. Jag har ingen sexlust. Jag blev förvånad över hur AC var hans första klagan, jag trodde att det skulle vara något om sex, eller bristen therof. Men sex kom på andra plats. Uppenbarligen hans pool av uppmärksamhet har minskat med varje månad. Jag kommer inte ens gosa eftersom jag är så obehagligt och skulle ganska linda mig runt min graviditet kudde än honom. Plus att klaga på mina höfter, rygg, stor mage och förstorade bröst är inte sexigt för honom tydligen. Jag skulle behöva komma överens.

3. Jag har super-power sinnen. Allt luktar ruttet kadaver till mig. Jag tål inte lukten av hans ansikte lotion och gömde den från honom tills efter barnet är fött. Jag kommer inte laga några av hans favoriträtter, och har även flyttat till ett annat bord på en restaurang eftersom jag inte kunde vara i närheten av köket. Jag tror att en liten hög underhåll är bättre än att kräkas offentligt. Håller?

4. Jag är en häckande galning. Jag har oftast en mycket lång honung-göra-lista varje helg. Min häckande tillsammans med ett milt fall av OCD har tagit över vår fria tid på att organisera garaget, pojkens rum, tvätta alla bebis kläder, de-belamra, etc. Han klagar aldrig och alltid gör det, men jag vet att efter en lång arbetsvecka är det sista han vill göra är till slav bort i en moody ' gravid brud.

5. Jag är en över-delaktig. Jag gillar att vara beskrivande med mina symptom för att verkligen ta hem poängen. Hur skulle han annars kunna veta vad jag går igenom? Man skulle kunna tro efter åtta år tillsammans, han skulle få användas till detta, men han sade under graviditet min öppenhet är mer än han kan ta ibland. Han vill inte höra om när jag kissa på mig, eller att när din gravida du inte kan bajsa. Han avslutade med, "Sötnos, vissa saker är bara bättre lämnas osagt."

Vid denna punkt, jag klippte honom. Jag är säker på att han kunde ha fortsatt på att citera många fler. Tur för honom, han kommer aldrig att uppleva total misär jag möter när man bakar våra lussekatter, men att sätta upp med mig? Måste ha varit en nära andra.

Relaterade inlägg: 10 Saker att Aldrig Säga till en Gravid Kvinna

ADVERT

Lägg till din kommentar