Lyssna Upp, Kontakta: Mitt Hus Är Inte Din Gratis Dagis

Ah, sommar. För vistelse-at-home eller arbete-at-home-föräldrar, det är en tid för avkoppling. Inte för att vi inte fortfarande inte har ett skit massor att göra, men det är skönt att vara fri från den stränga skolan-årsplanen för ett par månader. Men sommaren en ny frustration — och nej, jag är inte bara talar om den löjliga överkonsumtion av popsicles (om jag hade en dollar för varje gång jag ropade, "jag bara köpte dessa!").

Jag talar om det faktum att när du är hemma under dagen, och så är dina barn, ditt hus blir genast den plats som andra föräldrar skickar sina barn det andra de hör klassiska sommaren frasen "jag är uttråkad!" Jag pratar om de som ringer din dörrklocka innan du har fått ditt kaffe och stanna tills du säger något i stil med "Öh, bör du kolla med ditt folk?" Jag talar om barnen som kommer över varje dag, som ett urverk, äta upp din tilltugg och suger upp din luftkonditionering som du gav upphov till dem.

Jag är inte totalt surkart. Jag bryr mig inte om mitt barns vänner kommer över för att spela, det är det sommaren är till för, och jag gillar att ha något att hålla dem sysselsatta och stoppa dem från att slåss med varandra för lite. Men när dörrklockan ringer och barnen ser på varandra med bävan eftersom de vet att det är Dawson Från Gatan Ner igen och han var bara här i sex timmar igår och är förmodligen siktar på att slå sitt eget rekord idag...tja, det är där du kommer in i en förälders dilemma.

Du vill inte ljuga för barn och säga att du har planer när du är egentligen bara ska slappa hela dagen — som sätter ett dåligt exempel. Kan du inte berätta sanningen och säga, "Wow, Dawson Från Gatan Ner, du är här hela tiden och du är väldigt gnällig och du typ av får på allas nerver "eftersom du försöker att lära barnen värdet av integrering. Så du bjuder in honom igen, och du hoppas att det är tråkigt nog för honom att inse att hans eget hus är bättre.

Men aldrig är.

Under tiden han skavande ner snacks på samma häpnadsväckande takt som dina egna barn, och när du matar dem lunch, där är han med en tallrik. Och hans föräldrar, som aldrig verkar märka eller bry sig om att han varit frånvarande för den största delen av dagen (eller låt oss vara verkliga, den största delen av vecka ), är frånvarande sig själva. Hälften av den tid det är inte ens klart om de ens vet var han är.

Jag menar, jag får överklagandet. Tanken på att någon annan övervaka dina barns aktiviteter på sommaren skulle vara lycklig. Jag antar att det är därför sommarläger är så populära. Men sak om sommarläger är att folket på summer camp är medveten om att barn kommer varje dag, under vissa timmar, och föräldrarna betalar för att uppleva.

Jag skulle också njuta av en kid-fri eftermiddag. Men jag behöver inte få dem väldigt ofta, och vet du varför? Eftersom jag veta att skicka mina barn till andra människors hus, dagligen och utan föregående inbjudan eller en tid, för den delen, är rent ut sagt oförskämd.

Jag vill gå runt braless så länge som möjligt utan att behöva oroa traumatiserande någon annan än mina egna barn, som är vana vid det. Jag vill köpa snacks för mitt barn, som redan äter dem som de är går ur stil och bryta min bank, och få dem att räcka längre än två dagar. Jag vill arbetet med minimala avbrott (och tro mig, jag fick nog av mina egna barn).

Jag vill att zon gång på ett tag och inte oroa Dawson Från Ner på Gatan som jag litar inte på samma sätt som jag litar på mina barn eftersom han har en annan uppsättning regler. Men när ditt barn har företaget och du är en närvarande vuxen som du har att vara, tja, tillsyn. Och det suger när andra föräldrar dragkraft som på er. För när du vänder barnet sig bort, du skadar hans känslor och du känner att det är inte hans fel.

Så föräldrar, vänligen var medveten om dina barns vistelseort i sommar. Kanske ringa eller sms: a innan du skickar dem på sitt lustiga sätt. Om du vill ha dem borta för en betydande del av dagen, du kan betala för den typen av service; det kallas dagis.

Som av en tillfällighet, är inte mitt hus.

ADVERT

Lägg till din kommentar