Tyvärr Inte Ledsen: Min Familj är Annorlunda Än Din

Min familj är annorlunda än ditt, och det är okej. Jag antar att jag kanske borde bry sig om detta...men jag vet inte. Jag älskar min kick-ass barn, och vi försöker inte efter perfektion. Inte ens nära. Eftersom jag inser att vi representerar så många familjer ut det som inte är representerade. Eftersom folk i allmänhet inte ta till Facebook för att skryta om att deras barn inte har en läggdags, eller Instagram deras middag som består av boxarna makaroner och ost, igen.

Det är en ny komedi premiär i ett par veckor som många en av oss kommer att kunna relatera till. ABC: s Amerikansk Hemmafru införs Katie, en ned-till-jord morsan att höja sin "ofullkomlig" familj i en rik, cookie-cutter stad fylld med "perfekta" mammor och deras "perfekta" avkomma. Hennes familj är "annorlunda".

Men det visar sig att en hel del av oss som är "annorlunda". Så kanske vi ska börja skryta om det mer. "Olika" innebär vanligtvis "bristfälliga", men det är en lerkruka. Vad den borde egentligen menar är "ärlig" för att jag kan göra saker som inte var morsan äger upp till, men jag slår vad om att det är lite solidaritet ute.

Mina barn äter vad de vill ha!

"Kan jag få en kaka?" Ja. "Kan jag få en korv?" Ja. "Kan jag ha en klubba?" Ja. Jag vet inte utöva maximal säkerhet-fängelse-nivå kontroll över mitt skafferi. Och jag är okej med detta.

Mina barn har total kontroll över tv!

Det finns för närvarande endast 17% ledigt utrymme på min DVR, och det enda jag spelar är Skandal och Kandidatexamen när det är på. Så ja, mina barn är 5 och 3, och de helt vet hur man navigerar-kabel.

Mina barn inte har en styv läggdags!

Mina barn inte har en läggdags, de har en tid när de måste lämna mig sjutton ensam. De går upp till sitt rum på slutet av dagen, vi får dem i sin pyjamas, och de roa sig själva tills de är tillräckligt trött för att klättra upp i sängen.

Mina barn lyssna till olämpliga musik!

Mina barn sjunga till allt på radion. Jag menar, allt. Är mest för att det är lämpligt för en 3-och 5-åring? Fan nej. Men vem skulle du hellre lyssna till: Barney eller Beyoncé? Nog sagt.

Mina barn bestämma vad de vill ha!

Mitt barn är ett barn, inte en J. Crew modell. Hon får välja vad hon gillar att bära, och ofta handlar det lila strumpor över röda tights med en brun T-shirt. Vem bryr sig? I motsats till den allmänna opinionen, barnen har faktiskt gillar och inte gillar — och är helt klarar av att klä sig. Vi låter oss slå till sin egen trumma.

Mina barn dricker saft lådor — och de är inte ekologiskt!

Tala inte om för grannarna! Mina barn dricker saft lådor. Jag har verkligen ingen aning om hur många, eftersom de kan hjälpa sig själva ibland. Jag är inte deras tjänare. Men tydligen dessa saker är bara laddade med socker , och det är fantastiskt att mina barn är levande.

Mina barn är i skärmar — och jag är inte störd av det.

Min 5-åring har läst sedan han var 3. Jag behöver inte flippa ut om tid för skärmen. Hans LeapPad är i princip vad som lärde honom att smälta konsonanter. Jag önskar att jag kunde ta åt sig äran.

Jag använde faktiskt att ljuga om det här, tills jag insåg att de inte lämnar ut några troféer för perfekta föräldrar. Visste du att? Inte ens ett band! Om din familj ser annorlunda ut än alla andras, kan du bli förvånad att lära sig att vi alla inte är alltför långt ifrån varandra. Vi gör alla vårt bästa — det är bara det att en person är "bäst" kan se vilt annorlunda än en annan.

Och det är okej.

ADVERT

Lägg till din kommentar