Min Familj Är Ett Utmärkt Exempel På Den Arbetande Fattiga

Det var en viral inlägg nyligen på Människor i New York Facebook sida som lämnade mig i gungning. Det var en enkel bild av en äldre man talar om bootstraps och fattigdom. Han sade: "jag brukade tänka att jag kunde skriva ett recept till en dålig människa:" Få ett jobb, spara pengar, dra dig upp genom att den bootstraps.' Jag tror inte det längre. Jag var okunnig erfarenheter av fattiga människor." Jag omedelbart förstod hans ord i ett mycket intimt sätt.

Jag är vad de arbetande fattiga ser ut. Både min man och jag jobbar heltid positioner, och jag har en del tid extra inkomst, och varje månad är en kamp. För den längsta tiden, jag var djupt generad av våra ekonomiska villkor. Trots att följa alla regler i handboken av Den Amerikanska Drömmen — gå till college, få gifta sig, få ett jobb, skaffa barn, köpa hus — min verklighet är att jag drunknar i skuld, och med en hastighet av min inkomst tillväxt är det troligt att jag kommer att dö på grund av den federala regeringen för min student lån och banken för mitt lån.

Oavsett hur hårt jag jobbar, jag är en lönecheck bort från ekonomisk katastrof. Varje månad har jag en penna i vad vi är skyldiga på kalendern, och jag försöker lista ut hur online dessa räkningar upp med våra pengar. Om det är en skola funktion som kräver att jag köper något eller skicka pengar, då ska jag titta på kalendern och undrar vad bill jag kan sätta av till en annan vecka. Jag har amorteringsfria perioder på varje faktura i minnet så vet jag att om jag inte kan betala el-denna månad, att de inte kommer att stänga av nästa månad så länge jag ge dem något av den 15.

Det är ett ansträngande sätt att leva, men (för nu) jag är för stolt för att be om hjälp. Det finns människor sämre än min familj och jag vet att vi är fortfarande lyckliga eftersom vi inte har mat, skydd och säkerhet. De bootstraps människor gillar att prata om? Jag hörde talas om dessa remmar hela mitt liv, och tro mig, jag har fått ett fast grepp om mig och de drog så hårt som de kommer att gå. Men det räcker inte.

I Julklapp i år, vi sätter oss bakom på hypotekslån med nästan tre månader för att betala för propan för att värma huset, sätta några små julklappar under granen, och köpa nya vinterjackor och stövlar för barn. Men däcken på vår bil är skalliga, och mitt barn har en sällsynt genetisk sjukdom som kräver av oss att betala tusentals dollar ur fickan varje månad eftersom vi inte får rätt till några bidrag för program eller bidrag. Jag låg vaken på nätterna och undrar hur fan jag ska betala för allt detta.

Lönecheck till lönecheck är hur vi får av och jag vet att jag inte är ensam. Enligt Centrum för Fattigdom Forskning vid University of California, Davis, de arbetande fattiga "är människor som tillbringar 27 veckor eller mer under ett år i arbetskraften antingen arbetar eller söker arbete, men vars inkomster falla under fattigdomsgränsen." Och vad är den federala fattigdomsgränsen? Tja, det beror på hur stor din familj är . I och med 2014, Census Bureau rapporterade att 45 miljoner Amerikaner föll under fattigdomsgränsen . Det motsvarar 14,5% av den AMERIKANSKA befolkningen.

Lika dystra som det känns nu, de är säker på att bli värre under Trump administration där det republikanska partiet har god kontroll över Senaten och Kongressen, där Republikanerna har går mer och mer lagstiftning som diskriminerar mot låg-och medelinkomsttagare. Enligt Vox , "Trump kommer sannolikt att övervaka de mest brutala nedskärningar program för fattiga och medelstora inkomster människor av någon president sedan Reagan." Trump ekonomiska planer kommer att driva redan balanserar familjer som mitt i extrem fattigdom. Om vi förlorar vår hälso-och sjukvård? Jag kan inte ens låta mina tankar gå dit, eftersom min son inte begära att få en sällsynt sjukdom, och inga föräldrar är förberedda för den finansiella toll det tar att hålla sina barn friska i dessa omständigheter. Min 50-plus-timmars arbetsvecka känns så självdestruktiv i dessa omständigheter.

När jag hör folk prata om bootstraps, jag tror att mina far-och morföräldrar som bodde i en tid när Usa: s ekonomi blomstrar med efterkrigstidens utveckling. De skulle ha råd att ha bootstraps med att dra sig i någon riktning de önskade. Men för mig? Jag slet, jag har dragit, jag har svettats mitt hjärta, och jag är skyldig ett skit massor av pengar för att betala för ett litet hus och en utbildning som fått mig ett jobb som inte ens täcka mina räkningar.

Så även om mitt barn gå till skolan med sin nya vinter stövlar och varma jackor i vinter, jag kommer traska genom snön i min ratty sneakers, eftersom jag inte har råd med ordentliga stövlar för mig själv. Ska vi räkna ut hur att hålla mat på bordet och tak över huvudet, men det kommer att komma på en stor kostnad för min hälsa och min ande. Det finns absolut ingenting lata om vad jag går igenom. Som arbetande fattiga är en helt orättvist och hopplöst erfarenhet. Men ännu värre är de offensiva antaganden som människor har om att kunna dra sig ur en ekonomisk situation som min.

Så när man på Människor i New York sade att han var okunnig erfarenheter av fattiga människor och sedan gick över till att beskriva den moderna fattigdomen, mitt hjärta kände en strimma av hopp för att någon var upp och tala på ett mycket allmänt sätt om min dagliga kamp.

Jag är vad de arbetande fattiga som ser ut som, och jag vill att du ser mig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar