Min Rumskamrat Var Pretty Woman

Min rumskamrat var en eskort. Jag skulle kunna kalla henne Godis eller Lola vara fräck, men sanningen är att hon hade en Jennifer-ish namn och såg ut som alla andra 19-åring i min ekonomi klass i hennes Jordache jeans, Gissa linnen och flip-flops. Hon var alltid utföra magi med händerna och lovade att lära mig några tricks, men föga visste jag vad hon hade i rockärmen.

Inom några dagar efter skolan börjat, hon finagled hennes väg till att leva i min lägenhet, och vi bosatte sig in i en rytm, som passerar varandra i det gemensamma badrummet och lämnar Post-it-lappar om vår studie tidtabeller. Men sedan började jag märka konstiga saker. För en, hon hade två personsökare (ja, detta var 1992), men egentligen, som behövde två personsökare? För det andra, hon höll alla typer av galna timmar och att jag skulle få se tusentals dollar i kontanter staplade på hennes byrå.

Hennes sanna yrke var utsatt när hon ringde mig vid 2 på morgonen för att plocka upp henne från ett lokalt hotell en natt. "Ge mig träningsbyxor och Nikes," hon befallde. Det gjorde jag, och i rummet 805, hon förklarade för mig att polisen väntade på att gripa henne. Hennes john hade just lämnat, och hon behövde mig för att hjälpa henne att smyga sig obemärkt förbi. Tydligen kan du inte göra det i hora klädsel (kom ihåg att detta var innan allestädes närvarande kameror och mobiltelefoner). Jennifer spillts ut hennes inälvor, och jag var så rädd och fascinerad på samma gång.

Jag bodde med Pretty Woman.

Jennifer får mig bakom rök och speglar av sitt liv och delade med sig av sina hemligheter. En strip club var hennes bete jobb. Hon mötte dem att arbeta en kväll i veckan som servitris, och det var en medveten process som gick så här:

Steg 1. Hon skulle charma män, att låta dem veta att hon var smutskastning drycker för att betala för hennes utbildning. Hon var en duktig flicka och inte kunde ta av hennes kläder som dem i närheten strippor. Steg 2. De skulle erbjuda sig att betala henne för sex—ungefär som ett kollegium scholarship program. Steg 3. Hon skulle agera kränkt, men erbjuder en liten strimma av hopp. Steg 4. De skulle fortsätta att öka det belopp de skulle betala. Steg 5. När priset fick tillräckligt hög, abracadabra ! Hon skulle ge dem den ultimata fantasi av att bli hennes första kund.

Tjänsten hon var sex, men illusionen var vad de betalat ett högt pris för: den god flicka med hjärta av guld...eller var det golden vagina?

Hennes klient personsökare gick 24/7, vilket förklarade den andra personsökare reserverade för hennes familj. Flygplatsen går verkade vara populära. De skulle kalla för ett blow job på väg ut på stan eller när de just hade kommit. Hon var Super Shuttle största konkurrens.

Under de närmaste månaderna, jag träffade några av hennes lokala stamgäster, alla rika, äldre herrar. Hon drog mig med till de finaste restaurangerna och händelser, som inte vill bli uttråkad till döds under sin arbetstid. "Han är så skrynkliga och brutto. Jag hatar hans skratt," hon skulle viska i mitt öra medan blinkande honom en miljon dollar smile.

Jag lärde mig att "aldrig" var ett magiskt ord. Hon skulle säga till dem: "jag har aldrig hade en orgasm," eller "jag har aldrig gjort en egen lap dance", eller "jag har aldrig sov med en gift man." Och den verkliga moneymaker: "jag har aldrig älskat någon annan innan." Att man skulle få henne ett kreditkort eller till och med en ny bil. Den enda sak i paritet med "aldrig" var "endast": "jag endast bär min grenlösa trosor för dig." Och det blev ännu mer skruvade. Hon hade en pojkvän–som en riktig, vår ålder, gå-till-med-skolan pojkvän–som hon älskade. Japp, detta var dysfunktion vid dess finaste.

Vår vänskap tog slut lika snabbt som det började, det varar bara under en termin. Jag kom hem från skolan en dag, och hon var suger på fingrarna av en kille som jag precis hade börjat dejta. Jag sparkade ut honom, vilket var en no-brainer, men då jag såg hennes. Jag verkligen såg henne för sociopat hon var, eftersom hon sade, "jag kommer att aldrig göra något liknande igen. Du är min bästa vän, och jag endast älskar dig." Jag visste i detta ögonblick av "nevers" och "onlys" att hon var en användare, och om jag inte avsluta vänskap, jag var på väg att bli bränd. Värre, jag kunde hamna i en farlig situation.

Hon hoppade av skolan, och jag såg henne aldrig igen, men tack vare Facebook, jag vet att hon har varit gift två gånger. Dessa rotskott tvungen att ha betalat stora tid.

ADVERT

Lägg till din kommentar