Detta Är Anledningen Till Att Mitt Hjärta Gick Sönder När En Mamma I Mål Ursäkt Till Mig

Till mamma som bad om ursäkt till mig för att hennes sons beteende på Mål: inte.

Inte någonsin be om ursäkt till någon om ditt barn, särskilt när barnen är glada och läka ditt. Speciellt när det beror på att de springer runt och njuter av livet, skratta och spela ihop eter.

Oroa dig inte om vem de är som stör. Vem bryr sig? De är barn. De är friska. De är glada. De njuter av livet, precis som någon typisk 2-åring bör.

För inte så länge sedan, bara några korta månader tillbaka, det var jag. Jag bad om ursäkt för mitt stökiga och energisk 2-årig pojke. Han skulle skratta, löpning och skrikande alldeles för högt medan du kör upp och ner gångar, leka titt-ut.

Det var oss. Vi var du.

För första gången sedan min sons diagnos med leukemi Jag ville skrika på denna kvinna. Jag ville ta henne och skaka hennes ymnigt. Jag ville berätta för henne att jag önskar att det var mig. Jag önskar att det var mitt största problem i livet — min son skratta och vem kan bry sig om i det offentliga.

Jag ville berätta för henne att jag önskar att jag kunde se mitt barn springa upp och ner leksaken gången på Mål. Att jag var där för att plocka ut något speciellt att fira dagen den 29 av sin behandling. Jag ville berätta för henne att det var okej. Helvete, jag önskar att jag kunde även ta med min baby till Mål, men med hans nedsatt immunförsvar att kunna landa honom på IVA, eller ännu värre, att de kunde döda honom.

Jag önskar att jag kunde höra min son skrattar i en butik.

Jag önskar att jag kunde be om ursäkt för att han drog leksaker från hyllan.

Efter att ha sett min bebis låg i en sjukhus säng för bokstavligen en månad rakt, det finns en hel del sanning i att säga, "Du vet inte vad du har förrän det är borta."

Jag kan inte vänta tills den dagen min söta pojke kan njuta av sitt normala liv. När han kan njuta av att gå till Målet leksak gången. Jag kommer aldrig att ta ett enkelt Mål resa med honom för givet någonsin igen.

Det här inlägget publicerades ursprungligen på Den Mäktiga .

ADVERT

Lägg till din kommentar