Min Stora Syster Själv Är Tillbaka Och Hon Är Väldig Förvärras

" Pojkar !" Jag skrek reflexively. "Var är min stol?"

Min yngre son som är 10, hollered tillbaka, "Det är i min filt fort! Jag neeeeed det är min filt fort!"

OK ett par saker att påpeka här. När jag går till mitt skrivbord, jag är mentalt nollställs in. Jag är beredd att betala räkningarna, eller göra jobbet eller skriva sak, och jag har dragit mig bort från allt avleda alternativ aktivitet jag skulle hellre göra (seriöst, vet ni om thredUP?), och jag är redo. Jag menar som jag flanera upp till skrivbord, y ' all.

Också, jag är stora syster. Visst, jag är också en 43-årig mamma till två stora pojke-typ barn, men någon del av mig har tydligen aldrig kommit förbi de stora syster år, när allt jag ville i världen var att bli lämnad ensam för att läsa i lugn och ro och för att hitta mina saker där jag lämnade dem och att inte ha brutto små pojkar alltid röra mina saker och flytta mina grejer, och varför är du ens i mitt rum?! Gah!

När mina barn var små, min stora syster ursprung var inte ett problem. Jag menar, de var små barn och mest hjälplösa och ganska mycket alltid i antingen mitt knä eller på min siktlinje. De gjorde skit irriterande, visst, men det gjorde inte innebär i allmänhet att flytta möbler eller smyg ta mina grejer till hemlig platser, så jag glömde bort stora syster år. Men som mina pojkar har blivit stor och stark och girig nog att störa min omgivning i verkligt betydande och förvirrande sätt, att den 14-åriga versionen av mig själv är plötsligt tillbaka. Och wow, hon är super bitchig.

"Min Son, jag vet att du tror att du behöver som ordförande för din filt fort, men du gör det inte. Jag behöver den där stolen för min rumpa, så jag kan sitta i den och betala våra räkningar och avsluta mitt arbete. Så snälla gå och hämta den där stolen och ta den till mig. Och ta inte ut möbler från mitt rum. Det är inte OK."

Alla andra stolar i huset var också i detta fort, förresten, så du skulle inte tro att min lilla kontorsstol skulle vara kritiska till sin infrastruktur, men du skulle vara fel. I vilket gör honom att flytta stolen, jag förstörde hans liv och visat mig den sämsta mamman på jorden.

Som för att säga sanningen är OK med mig. Någon måste vara den sämsta på det här. Kan det vara jag. På det sättet är det inte du! Du är välkommen.

Jag upptäckte också att min fria vikter var en viktig del av infrastrukturen för detta utstuderat fort. Jag fann att när, du gissade rätt, jag gick för att lyfta min fria vikter. (Det låter så badass men, ni, dessa vikter upp till 8 pund, och de är belagda i färgglad plast. De är perfekt filt-fort ballast.)

Och glöm att kunna använda mina mest favorit jätte handduk vid poolen. Det är inte min handduk längre, och vägen kan jag säga att det är inte min handduk är att vissa blöta barn är ständigt insvept i det. Jag köpte även en ny version av det täcks i en gigantisk rosa blommor eftersom jag tänkte att ingen av killarna jag bor med skulle vilja det. Och nu är min belöning för att lära dem om feminism och jämställdhet är att de ger ett skit om de har en rosa blommig handduk. Det är coolt, bro. Nu har vi TVÅ stora handdukar perfekt!

Jag tog nyligen en affärsresa, och medan jag var borta, min man tog vår äldre son för att få sitt körkortstillstånd. Sedan han publicerat en bild på Facebook av vår pojke att köra min bil.

Min bil . Körning. Min. Bil.

"Bra jobbat, grabben. Jag är verkligen stolt över dig!" Jag textade till min son som natt.

"Tack för att du tog honom. Så varför i helvete kan han inte köra din bil?" Jag textade till min man.

De ville inte svara. Jag är ganska säker på att de alla var i filt fort. Eller ute och körde min bil.

ADVERT

Lägg till din kommentar