Min barnvakt är en bättre mamma än vad jag är

Jeff och jag har varit borta flera dagar på Captiva Island i Florida ( ändlösa stränder, piña coladas och tupplurar... ahhhh ...) Mitt hus är som vårdas av Ett team som består av min mamma på natten, tretton år gammal dog walker för Penelope och min college bundna barnvakt under dagen. Från vad jag hör, det går ganska bra.

Alltför väl, faktiskt.

Jag har inte fått en tår fylld av samtal, sms: a akut eller brådskande e-post. Jag skyller min barnvakt.

Mina barn har gått till djurparken och akvariet och art camp. De har varit till bibliotek och bokhandel och park. Min mamma, som normalt har tvättservice på vårt hus, har inte ens haft en chans att ta itu med det eftersom min barnvakt håller korgen tom. Hon tvättar och torkar och faktiskt veck snarare än att bara packa allt i lådor. Hon lastar och lossar diskmaskinen och sätter tillbaka allt där det går, snarare än att lämna det hela på räknare. Att hon fick pojkar på en tupplur schema och de har varit badade varje dag. Åh, ja. Min barnvakt är en bättre mamma än vad jag är. Av en hel del .

Om jag tar alla tre barnen ut till gården eller zoo eller var som helst, i slutet av det, jag är utmattad . Min assistent tar ut dem under fyra timmar, tar med dem hem för lunch och tar sedan ut dem igen. Jag kunde inte hantera att utan någon form av övre i mellan. Under sommaren, barnen har tur om de får badas varannan dag ( vattnet helt räknar rätt? ) men hon håller dem fräscha och rengör dagligen. Och ett schema? Vad är det? Jag har aldrig haft mina barn på något sådant. Jag skulle inte bli förvånad om hon har dem på en raw food diet nu. Det är förödmjukande.

Det är en bra sak som vi ska vara hemma idag så jag kan knulla upp dem igen. Som någon bra mamma.

ADVERT

Lägg till din kommentar