Foten Gnugga

Den andra natten, efter att jag lösgjort mig från datorn på nedervåningen, Jeff och jag drog till sovrummet. Vi låg i sängen, berätta roliga Lilja, Ben och Evan berättelser från dagen. Jag försökte att manipulera en fot gnugga ut honom genom patetiskt smeka hans ben med mina tår. Mina fötter var fortfarande öm från tre timmars tid i högklackat och jag var desperat. Jeff uppenbart ignorerade mina ansträngningar. Slutligen, jag tytt sig till att tigga. Kan du vänligen bara gnugga mig? Puh leeeease Jeff?

Usch. Jag är inte gnugga dina fötter han svarade disdainfully.

Varför inte, jag gnällde? Du tror att mina fötter är så söt. Och de riktigt ont. Ganska snälla?

Dina fötter används att vara söt, svarade han. De brukade vara, hm...eh...målade.

Så, föreställ dig dem röda, jag svarade.

Tja, fortsatte han, de används för att vara sötare. Bara, hm... annorlunda... öh, bara...

YNGRE .

Vad? Han defensivt frågade, efter att jag sköt honom en titt cluing honom att han skulle sagt något riktigt, verkligen fel. Du, som, tretton år äldre än när vi träffades, fortsatte han. Naturligtvis dina fötter att se äldre ut. Tror du att din mammas fötter är så "söt?" När du blir äldre fötterna blir mindre söt. Det är livet. Du vet?

Nej, Jeffrey, det gör jag inte vet .

Han kunde ha sagt vad som helst: att Dina fötter är torra, Jill. De är ådrig . De är grov. De är scaley . Fett, även. Men gammal? GAMLA ??? De är inget av dessa saker, för posten. De kan säkert dra nytta av en bra fot gnugga med lite fuktgivande lotion, men den är fin, och bara en trettio år ung.

Så det är då jag dödade honom.

Slutet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar