10 Mors Lilla Medhjälpare för Att Överleva Föräldraskap

Vi alla har dem. För att överleva den höjning av irriterande (men söt) versioner av oss själva, som vi ibland har att ge i de små laster som ger oss en känsla för oss själva.

Och medan de Rullande Stenarna kan ha myntat Valium som "Mother' s Little Helper," det finns massor av andra sätt att mammor kan få lite "hjälp".

1. Frustande koffein: Ibland är jag så trött efter stickande monster för mina barn hela natten att jag får en lust att fastna eller att rätt upp i min näsa med en av de rainbow-färgade bendy sugrör.

2. Online-spel: Jag menar, eBay, hur jag älskar dig. Låt mig räkna sätten att jag slösa min tid genom att bläddra i din fina tekniska hyllor och hoppas att jag "vinner" de perfekta TOMS klyftor.

3. En HEL del av time-out: För mig. Du kan kalla detta en längre badrum paus eller avsiktligt förlorar en omgång dölja och söka, beroende på vilket som. Jag behöver bara vara ensam i det tysta, utan ett barn som växer från en av mina bihang som mögel.

4. Trashy tidningar: Annars känd som: om man tittar på den vackra klänningar och ljuga för mig själv att jag kan se det bra med en tränare, några kollagen och en obegränsad budget.

5. AVLUFTNING: Jag ibland gör detta till min stackars intet ont anande make när han kommer hem, eller till mina vänner; jag kan även prata med mig själv i spegeln som en crazy person när jag är i tid. Vad som fungerar. Livet med små barn kan vara en skit visa, bokstavligen, och jag måste kunna prata...och prata...och prata om det.

6. Hemligheter: Mina barn behöver inte veta allt om mig. Och att de absolut inte behöver veta om bra choklad. Allt de vet är att jag ibland är en mycket trevligare människa när jag kom ut ur skafferiet.

7. Narcissistiska tendenser: Mitt hår behöver EN HEL del underhåll. Jag måste tillbringa timmar på frisörsalongen (som bara händer för att servera vin på eftermiddagen) en gång i månaden. Åtminstone det är vad jag säger till min man.

8. Lögner: Inget slår den söta lättnad jag få från att titta på hela min familj att rulla ned för uppfarten samtidigt som jag låtsas vara sjuk. Adjö familj! Jag älskar dig. Jag ska bara *host host* ligga ner en stund och försöka må bättre.

9. Att få min puls upp: På alla sätt du kan tänka dig. Om jag flyttar min kropp, kan jag inte vill kasta mina barns favorit Hello Kitty docka från däck när hon talar i den röst som bara hundar kan höra.

10. Alkohol: Jag skulle säga, inte varje dag och i små 4 oz doser, men jag...inte.

Hänga där Mamas! Det finns många "små medhjälpare" ut det som inte innebära att man, du vet, att ansluta med Walter White.

Relaterade inlägg: 5 Ligger Jag Berätta Att Överleva Föräldraskap

ADVERT

Lägg till din kommentar