Stoppa Vad Du Gör Och Visa Din Make / maka Denna Video Just Nu

Deva Dalporto har gjort det igen. Hon är en parodi geni, att ta de Översta 40 earworms och väver in dem i universal föräldraskap sanningar som alltid att få oss att skrika "Amen!'" som vi skratta och försöka med en halv-assed allsång.

Den här gången, men hon har skapat fler än en parodi. Hon har skapat en PSA för att varje make / maka, sambo och barn som vill skämma bort mamma för Mors Dag.

Jag tittar på du och du och du . Titta på detta, och ta anteckningar.

"Jag vill ha ett rent hus och en barnflicka, stanna hela dagen i min jammies." JA!

"Ett presentkort någonstans jag vill, bara diska ikväll." JA!

"Resor till mål solo". Också JA!

Jag menar, detta är i grunden en checklista med allt som en mamma kan önska för Mors Dag, speciellt när hon plockar upp henne MBFF och säger, "Hoppa i min minibuss, flicka kan sätta några miles på det." Det är precis vad Jag behovet av Mors Dag, tillsammans med en eller storleken av mitt huvud och en bra manikyr. Innan jag går hem till ett rent hus, och lounge runt i min favorit pj ' s.

Så om du är orolig för hur din dag kommer att spela ut, bara sätta denna på repeat för resten av veckan, och berätta för din familj att ta tips(s).

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar