Shout Out Till De Mammor Jag Älskar Mest

Att vara mamma är ganska häftigt, inte bara för att mina små barn springa till mig med utsträckta armar och stora leenden, men eftersom jag har skrivit ett systerskap av kvinnor. Aldrig i mitt liv har det varit så lätt att få kontakt med andra. Vänner för livet har startat genom att stå på botten av en bild som säger, "Söt unge. Hur gammal?"

De kvinnor som har följt mig på mitt föräldraskap äventyr har gjort monotona dagar roligare och tämjas mina känslor av isolering och tvivel på sig själv. Jag har beundrat många mammor längs vägen—de som alltid har sin skit tillsammans, de som modell gudomliga tålamod, och de som verkar för att utföra varje föräldraskap beslut med övertygelse.

Men jag älskar också de som glömmer att ta med sin blöja väska till playdates, de som släpper F-bomb under deras ande, och de som öppet säger "jag har ingen aning om vad jag gör." Jag är lika inspirerad av de kvinnor som sjuksköterska sina barn i fyra år, och de som fylla på formel innan barnet är född. Jag applåderar helikopter moms och stand-tillbaka-och-förtroende och kära, eftersom jag vet att både ha kärleksfulla avsikter. Jag är imponerad av de som tillbringar sina dagar med att låtsas intresse i spel Candy Land och leda dinosaurie marscher runt deras hus. Men jag tycker mest om de som är öppet och stolt ofullkomliga, de som tar till sig att vara precis som de är, inte bara som mödrar utan som individer också.

Här är en lista på några av mina mest favorit moms:

1. Den som visade upp till baby shower för en timme sen eftersom hon läsa inbjudan fel, som transporteras i en stor oöppnade låda med en bild av en bilbarnstol på sidan, satte sig ner och vägrade att delta i baby bingo. Jag älskar en karl hot-röran mamma, och en som kan äga en eff-här-skit-attityd utan att be om ursäkt, eller låtsas.

2. Den mamma som kom till parken, och erkänner att hon inte vet vad du ska göra när hennes barnflicka ropar sjuk. Det var den första dagen jag träffade henne, och hon öppet berättade för mig att hon gick till Chili med sitt barn och njuta av en vuxen dryck innan hennes son kom ut från förskolan. Allvarligt, hur har någon förälder hela dagen utan en nanny?

3. Mamma, som bjuder in mig över till hennes hus utan rengöring första. Jag beundrar hennes prioriteringar—hon kommer hem från jobbet och leker med sin familj utan att stressa. Hon ger inte ett skit om folk dömer henne för smuts på hennes golv, eftersom hon inte vill ha något att göra med någon som vill. Jag känner mig hedrad av att vara inbjuden till en naturlig livsmiljö. Det får mig att känna som om vi är tillräckligt nära för att bli utsatta, snarare än polerat upp.

4. Mamma som berättade att hennes 2-åring är lite asshole. Hur skönt det är att kunna kalla en spade för en spade!

5. Den mamma som går på solo turer, vanliga flickor nätter, och tycker sig ha rätt till ett liv och njutning av hennes egna. Moderskapet är inte en tävling om vem som kan offra mest. Martyrskap inte få någon belöning.

6. Den mamma som säger att hennes make är effing irriterande ibland. Vi ska inte prata skit om våra partners, och vi bör respektera sekretess och integritet för våra relationer, men vi kan också relatera till varandra och inte känna sig så ensam i våra upplevelser?

7. Den mamma som inte köper sin nya baby en särskild outfit för nyår. Om hon inte ens låter sitt Facebook-flöde och få henne att känna sig otillräcklig. (OK, kanske lite, men hon fortfarande inte köpa en på alla Hjärtans Dag eller St. Paddy ' s, så kudos!)

8. Den mamma som förbereder middagar panerad fisk och pommes frites. Näring är viktigt, men inte vi alla bara vill göra något som barnen kommer att faktiskt äta utan att gnälla?

9. Den mamma som blev så upprörd och samtidigt sätta på sin son sko som hon slobbered i det. Hon hade tre barn under 3 år, så dreglande i skor som är helt befogad. Jag älskar henne inte bara för att vara normal nog att förlora sin skit, men för att dela berättelsen när jag behövde uppmuntran för att trycka på en hög stol med så mycket aggression som att det sprack ett skåp (inga barn var inne, jag svär, men ändå inte berätta för min man.)

10. Den mamma som av misstag gav henne 3-åriga en jordgubbs-och jalapeño popsicle. Han höll hosta från baksätet medan man äter det, och hon trodde att han var att sätta på en show. Hon tog så småningom en bit av den och insåg att det var kryddig som fan. Vi gör alla misstag, men inte alla är lika roligt som att ge ditt barn en kryddig popsicle, sedan berätta för honom att sluta vara så dramatisk.

Om du är en ofullkomlig mamma, låt oss träffas i parken. Om du servera vin på ditt barns part, genom att bjuda in mig. Om du håller den verkliga, tack. Människor som talar illa till mods sanningar göra det lättare för alla andra att göra samma sak. Du inspirerar äkthet, förståelse, och naturligtvis, en hel del skratt. Moderskap handlar inte bara om att höja stora barnen, men också att göra bra vänner .

Tack till alla mammor överallt att hålla det på riktigt. Det är ett nöje att dela moderskapet med dig.

ADVERT

Lägg till din kommentar