10 Saker Jag Vill Göra För Mig Själv Om Jag Hade Tid

Som Jessie Spano proklamerades i en koffein-piller-inducerad dvala, "Det finns ingen tid! Det är aldrig någon gång!" Och hon var bara i high school går över och utanför. Prova moderskap, Jessie. Du tror att du inte har tid i skolan? Vänta tills alla nu dina ögon vara öppna, och vissa när de är stängda, att bli uppäten levande av behövande, snorkiga, gnällig barn som tror att du är på deras minsta vink varje minut av varje dag.

Jag längtar till de dagar då jag kunde göra vad jag ville, när jag ville, så länge som jag ville. När jag hade haft tid att ta del i oseriöst aktiviteter eftersom ingen behövde mig för att göra mac och ost till middag eller för mig att hjälpa dem att få klädd eller gå på potta eller bara, du vet, hålla vid liv.

Dessa dagar är borta för överskådlig framtid, så jag skulle vilja berätta om alla saker jag skulle göra om jag hade haft tid:

1. Läsa en Bok

En titel utan bilder eller bondgård djur eller pratar tåg. En bok som är fylld med 300 sidor i Times New Roman och vuxna språk och situationer. Jag vill gå vilse i en berättelse så djupt att jag tillbringa hela dagen med att läsa hela från början till slut som min röv går stel av att sitta i stolen och jag glömmer bort att äta.

2. Få Mina Ögonbryn Vaxade

Det är inte vackert ovanför elever. Om ljuset i badrummet är precis rätt, jag kan se återspegling av vad som verkar vara två larver som förbereder sig för att para sig.

3. Binge Titta på en Ny Show på Netflix

Jag antar att jag kunde gör detta, men konsekvenserna av att sitta uppe till gryningen och tittar på Master of None bara för att ha ett litet barn vandra ut att börja dagen precis när eftertexterna rullar är inte en situation jag vill skapa för mig själv.

4. En Lång Brunch Med Vänner

Jag saknar att gå ut till måltider med min tjej kompis med någon tilldelade sluttid eftersom barnvakt har ett liv. Dessa sena morgnar som skulle sträcka sig till mimosa-drivna eftermiddagar som skulle sträcka på kanske tacos och filmkväll—jag kan inte göra de saker längre, för någon gång måste jag komma hem för att städa mitt hem som har förstörts i min frånvaro, spendera tid med mina barn, och en myriad av andra saker som suger upp all min tid.

5. Gå en Lång Promenad av mig Själv

Jag ömt minns de dagar då jag bara kunde vandra bort i timmar på en gång utan mål eller sann intention om vad jag ska göra förutom att rensa mitt huvud. Nu mina dagar är planerade från soluppgång till solnedgång, och mitt huvud är i en konstant dimma av mamma dimma.

6. Ta Upp en Ny Hobby

Jag är säker på att det finns något vetenskapligt som säger mer nya saker man lär sig, desto mer benägen man är att leva ett långt och hälsosamt liv. Jag kan inte göra det, dock. Säker på att jag skulle älska att lära sig att måla, sjunga eller rock klättra (jag är en kvinna av olika intressen), men den tid som används för dessa verksamheter är tid som jag kan spendera skrubba bajs fläckar ur min matta, eftersom let ' s face it, sånglektioner kommer alltid att finnas, men bajs fläckar bör inte vara.

7. Faller In i den Djupa Avgrunden av Internet

Det finns så många kanin hål att falla i när du är online. Du börjar med en artikel om hur du rent fogen i duschen, sedan på något sätt i ett par minuter kan du läsa kändisskvaller och då aktuella händelser och nya filmer som kommer ut och då är det midnatt och du var lyckligt ovetande om de timmar som gått. Detta är inte något jag kan göra längre eftersom dessa timmar är bäst används för att, du vet, ta en dusch eller rakar mina ben eller hitta ett kreativt sätt att få mina barn att äta mer än ost.

8. Gör en Super Utarbeta Tre-Rätters middag för Mig och Min Man

Du vet som inte har tid att tillbringa hela dagen i köket rullande och sautering och grillning och Bearnaise-ing? Denna flicka. Jag har ca 30 minuter toppar inbyggd i min dag för att göra middag, så om inte min man anser att rosta en förrätt, denna idé ain ' t händer.

9. Samtal Mina Fjärran Vänner

Jag saknar mina vänner från high school och college. Vi håller kontakt via sociala medier, men det är bara inte samma sak. Jag önskar att jag hade obegränsat med tid varje dag för att bara ta upp med någon, men barn är behövande och vet när du är på telefonen och använda det tillfället för att få huvudet fast i en stol. Omöjligt uppdrag.

10. Räkna Ut Vad jag Gör Med Mitt Liv

På allvar. Det måste vara mer än bara arbete och moderskap, men vad är det? Vad är min större syfte? Vad fotavtryck kommer jag att lämna den här Jorden? Varför är fan ugn timer går ut medan jag försöker att sortera alla dessa saker?!

En dag, mitt barn kommer att odlas och ut ur huset, och jag kan göra alla dessa saker. Tills dess ska jag bara skriva ut detta, pin-den till min vision board, och dröm.

ADVERT

Lägg till din kommentar