Passerar På Vagnen Innebär Att Säga Adjö

Mjuk, footed pyjamas, varma lilla rockar, små stövlar och skor (stövlar!) aldrig skulle klara av att ligga kvar i min donera högen. Så tills jag är redo—om någonsin—mina gamla favoriter, reliker från baby år, är fyllda av lådor, staplade högt upp i garderober runt huset.

Sedan är det barnvagn. Min mor gav oss en vacker marinblå liggdelen-stil barnvagn när min son föddes fem kort och långa år sedan. Hjulen gled längs marken som en dröm. Jag kände glamorösa och stolt när jag gick min nyfödde son i barnvagn.

När vi bodde i den staden, min mysiga familj tillbringade en hel del tid med barnvagn. Jag gick med min baby son nästan varje dag. Vi gick för att få kaffe, för att plocka upp några matvaror—var som helst, egentligen, så länge som Minnesota luften var inte för ben-kallt.

Min son inte gillar alltid att vara en passagerare. Men vacker för mig trots våra utmaningar, han var inte en lättsam "låt oss gå någonstans!" baby. Så kom behållare av Cheerios, extra nappar, sippy koppar, och leksaker—allt för att hålla hans knubbiga händer och rosebud munnen upptagen så jag kunde njuta lite tid utanför väggarna i vår lilla lägenhet.

När vi flyttade ut ur staden och jag fick min dotter, marinen barnvagn återigen spelat en viktig roll i våra liv. Det blev en plats där min nya baby tillbringade en hel del tid att sova medan jag jagade efter min växande son.

Det är anmärkningsvärt att dessa barn är nu 3 och 5. Den generösa gåvan från min mor och samlar damm i vårt garage. Jag tittade på den från tid till tid som jag var att komma in och ut ur min bil, skyndar med matvaror eller fumla för att få barnen någonstans på gång. Och samtidigt som det är en mamma med spädbarn är inte en lätt roll, jag njuter av den aktuella åldrar av mina barn mer än någonsin. Fortfarande, jag kände mig splittrad när jag insåg dagar av flottan liggdelen barnvagn var över . Mina barn är att bli mer självständig, och det är bra, antar jag. Det är den verkligen.

Se den övergivna vagnen påminde mig om att det kunde vara bättre som används av en annan mamma att hitta sin väg i moderskapet. Ja, det var en gåva till oss, men jag visste att min mamma skulle förstå om vi sålde det. Vi kan använda pengar för vår egen familj—för en efterlängtad date night med min man, några våren gummistövlar för barn, något kul för att markera vår nuvarande skede av livet.

Ange Craigslist. Jag dammat av den gamla barnvagn, förundras över hur bra det hade hållit upp, och hur vacker den ändå var. Med viss tvekan, jag publicerat bilder och en kort beskrivning på nätet. Jag var lättad över när det inte att sälja för ett tag.

Och då, precis som det gjorde.

En ung mor, tillsammans med hennes rosiga kinder baby och lugn man, som hon mötte mig för att ta en titt. Jag förundrades över hennes baby storlek; det är lätt att glömma hur lite en 9-månader gamla är. Hennes man tittade stolt och roade av hans glada fru som hon pranced runt på parkeringsplatsen, och njuter av att vagnen är smidig applicering. Jag tydligt ihåg att öva med det precis samma sätt när jag var väldigt gravid med min första.

Jag visade dem speciella egenskaper, eller de som jag kunde komma ihåg, att dölja litet hopp om att de skulle ändra sig. Men hon tydligt älskade det, och jag var glad över det också.

Jag körde iväg innan de sätter vagnen i bakluckan på sin bil. Jag grät lite på vägen hem, ringer min mamma för att berätta för henne om försäljning, och hoppas att veta att hon skulle förstå. Det gav oss båda en stilla glädje att veta att hennes gåva skulle nu bli älskad av en annan mamma som precis börjat sin resa .

Det tomma utrymmet i garaget, dock. Jag kommer att fylla den med något snart så att ständig påminnelse av ett färdigt lager av vårt förflutna är inte längre det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar