Märken av Moderskap

Moderskapet är en serie av olyckliga händelser som obligationer kvinnor tillsammans i den mest otacksamma och motbjudande jobb på jorden.

Ok, så det är mycket mer än så också, men den olyckliga händelser är definitivt en del av den universella erfarenhet.

Den som en mamma — om hon Angelina Jolie eller teen mom på mataffären kassan — jag känner en omedelbar förbindelse med henne, att veta att vi har båda med en vördnadsfull barn i vår säng eller febrig baby på de mest olämpliga tiden.

Jag var i Girl Scouts för en kort tid, och jag fick en tjusig samling av meriter att skryta om mina prestationer som tränar atletiska med syfte och volontärarbete för en god sak. Jag funderar på att hitta skärp och dunka på några märken som jag är verkligen stolt över: märken av moderskap.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar