Moderskapet Har Gjort Mig Till En Cry Baby

Vi vet alla att en graviditet som härjar på våra kroppar, men jag är ganska säker på att det förändrar våra hjärnor också. Jag har inte bara utvecklat Momnesia, men jag har också förvandlats till ett emotionellt varma röran sedan med mina barn.

Jag brukade stolt över mig själv till rock alla lutade sig på; jag var aldrig en att få känslomässiga eller gråta. Gråter, men friska ibland, alltid fick mig att känna mig svag och ur kontroll så jag mest reserverade det för privatlivet i min egen dusch.

Sedan jag blev mamma, har jag tydligen tappat bort min stora flicka byxor. Jag klagar på allt och alla, speciellt när det kommer till mina barn. Jag skulle till och med våga säga att jag är ett rop bort från en permanent roll i en dålig Kännetecken film.

Här är bara några av de saker som jag har gråtit över under den senaste månaden... men låt mig först ta en Kleenex.

1. Skämmer bort reklam – Marknadsföring och reklam teamet bakom dessa är lysande! Första jag lärde mig i försäljningen gjordes i syfte att skapa lojalitet du har att göra med en känslomässig koppling. Bingo, Pampers! Även om jag trasa blöja, dessa reklamfilmer som gör att jag vill köpa Pampers. Så nog av de söta bebisar sover och mamma omfattar alla fantastiska stunder med att ha barn – det gör mig gråta!

2. Lysol kommersiella – Det var en online-video som dök upp i mitt nyhetsflöde om att ta hem barnet från första gången. Videon förde mig tillbaka till det ögonblicket när min första son var född och titta på min man och jag är ansikte som: OJ, mitt hjärta bara exploderade och förresten, vad gör vi nu? Killar, jag är bokstavligen riva upp att skriva detta! Vad är det för fel med mig?

3. Min son berättade för mig att han älskade mig – Då och då, min äldre son kommer att gå över och tala om för mig att han har en present till mig. När jag frågar honom vad det är, han flinar från öra till öra och säger, "jag älskar dig, mamma". Sedan fortsätter att krama mig hårdare än normalt. Cue vattnet fungerar!

4. Jag rensade ut min bebis kläder – Min lilla kille som bara blev ett så var det dags att gå igenom alla hans kläder till sina barn för donation. Tittar på alla de små onesies och veta att jag aldrig kommer att använda dem igen gjorde mig ful gråta.

5. Jag sålde en del babyprylar – Samma känsla som ovan. Jag var tvungen att använda en hand för att bända min andra hand av Jumperoo. Min livmoder ville inte låta det gå.

6. Jag kunde inte få min son i för en frisyr – Ibland föräldraskap är verkligen överväldigande! Som en typ A, jag gillar inte min tid till spillo. Tid är inte en lyx som jag har, så när jag tog min son i för en frisyr och de berättade för mig att det skulle vara en 45 minuters väntan gick jag till min bil och försvann. Så jag gick hem och klippa sitt hår själv. Dålig idé.

7. Min son hjälpte mig att dekorera trädet för första gången – Detta var det första året som han verkligen förstod semester. Vi lägger alla ornament på tillsammans och jag grät. Varför? Jag vet inte.

8. Jag sneglade på min bebis i sin säng och insåg hur stor han är plötsligt – Varför ska de växa så fort? Jag känner för varje natt jag ser på honom att han växer annan tum. Han håller på att förlora sin "baby-ness" och det gör mig känslomässigt, naturligtvis.

9. En berättelse jag såg om ett barn skadar eller som är sjuk – Jag bokstavligen bryta ner varje gång jag ser en nyhet om ett barn som är sjuk eller skadad. Varför gör jag alltid klicka för att läsa dessa berättelser när jag vet att jag bara kommer att gråta om dem? Det är tortyr.

10. Min "baby" blev en – Baby Center skickade mig ett e-postmeddelande för att kalla honom ett litet barn. Förlorade det.

Ibland kan jag faktiskt skratta åt mig själv när jag har insett vad jag grät. Varför gör allt för att dra på mitt hjärtas strängar nu? Varför inte bli en mamma öppna upp översvämning grind av tårar som vi använde för att kunna styra? Göra våra hormoner någonsin att balansera ut? Eller ska jag bara acceptera det faktum att jag kommer att behöva bära runt på en massa av vävnad i min ficka för evigt?

Relaterade inlägg: Moderskapet är det som Gör Mig Dum

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar