Detta Är Anledningen Till Att Mödrar Känner Sig Lycklig Till Mig

Idag vaknade jag fast besluten att bli en fantastisk mamma. Jag arbetar en hel del, och min lilla pojke ofta fastnar med vad som finns kvar av mig efter flera arbetstillfällen, vilket motsvarar en negativ 6 mom skala. Men i dag kommer att vara annorlunda. Idag var det vår dag.

Denna morgon fick vi gussied up, sedan körde ner till McKinney att se en bil show, och slå upp petting zoo. Det var coolt, han älskade det (så länge som jag höll alla 35 pund av honom i min no-muskel-med armarna). Fortfarande, det var en framgång. Jag borde ha lår-och medelstora biceps när jag vaknar i morgon . Söt.

Vi körde tillbaka till Denison, han tog en tupplur, och jag var på en rulle med att äga mom spelning, så jag bestämde mig för att jag skulle ta honom till Distriktet i Durant, som är en stor arkadspel för barn. Cool, eller hur?

Som vi lämnade för vår date night, vi klev på verandan och jag vände mig om för två sekunder att låsa dörren. Jag var mitt i en mening tala om för mig själv att jag var stolt över mamma på mig idag (för första gången på evigheter), när Hayden bestämde sig för att han plötsligt visste hur man flyger. Det gick till så här, "Du dödar det idag, lilla mamma, du går gir–.... skit ."

Jag vände mig om precis i tid för att titta på min bebis swan dyka sex steg ner, rakt i huvudet på betong. Häftigt.

Jag har arbetat inom det medicinska området för cirka sex år och jag har sett alla typer av skär, hudflikar, gås ägg, och steg 4 bed öm tänkbara. Jag älskar behandling av sånt. När det är min son? All medicinsk kunskap flyger ut genom fönstret och jag förvandlas till en wide-eyed madwoman. Han ville verkligen inte gråta; i stället skrek han blodiga mord i ungefär tre minuter, som kändes som 30 minuter. Jag ville skrika med honom, men det gjorde jag inte eftersom jag bara hade använt upp all min skit mom bidrag för nästa månad av söndagar.

Eftersom det här är inte första gången jag har svikit honom på detta sätt, jag har lärt mig att när ett barn träffar sin chef, bör du tekniskt hålla dem vakna i ett par timmar, titta på för grottforskning i deras skull, kräkningar och feber. Eftersom jag inte kunde låta honom gå och sova, vi gick vidare till arkad. Jag trodde att det skulle muntra upp honom, och hålla hans sinne av olyckan. Som var stum.

Han hade säkert en bultande huvudvärk — för att inte nämna ett fall av den fruktansvärda två och två, och det faktum att det var hundratals människor som springer runt som agerar som en pöbel av extramaterial från the walking dead. De som inte var igång var att spendera sin tid som ger mig arga blickar för det sätt på vilket hans kamp såret såg ut, och att ställa frågor som bara skrek, "Vad fan hände?" Goda tider.

Spola fram tre timmar, ett billigt pris, (ut 40 spänn på polletter, och gå hem med en tootsie roll), och 10 förhör senare, är vi äntligen hemma på uppfarten. Han är tupplur i ryggen, och jag tar 10 minuter att njuta i tystnaden som jag tycker om så ofta som jag hittar fyra blad klöver.

Men jag har sökt, jag har aldrig hittat en fyrklöver.

Lyckligtvis för mig, trots att jag var en dålig mamma idag, Hayden inte tänka så. Han tycker att jag hängde månen, och han börjar bli riktigt bra på att berätta för mig att kyssa hans boo-boo, och sedan agera som om det aldrig hände direkt efter. Jag vet att han fortfarande gör ont — han bara inför planterade i konkreta efter dykning mindre steg. Hallå? Ja, han ont dåligt. Så hur otroligt är det att han utger sig för att vara fin, att veta att det är vad jag behöver? Hur häftig är det att ha ett barn som kommer att sätta bort hans tårar för att försäkra mig vuxna, att han är okej?

Jag ska berätta för er, det är ganska dang otroligt, han är ganska dang otroligt.

Vissa dagar, du samlar varje uns av energi och styrka i kroppen för att vara bättre än genomsnittet mom. Och vissa dagar, oavsett hur hårt du försöker, kommer du fortfarande att vara en episk misslyckande. Men, alla dagar, ditt barn kommer fortfarande älska dig.

Så här är att de mammor som strävar efter att ge sina barn den bästa uppväxt överhuvudtaget är möjligt, även när ingenting går att planera. Här är till dem som tillbringar två timmar slet över en gammal spis i köket, bara för att titta på sina barn spotta middag ute, och kasta det i hela köket. Här är svepande att röra upp sex dagar i veckan, och fortfarande känna sig som att du suger när du hoppa över detta steg en gång och ställa ner dem, bara för att titta på dem glida på ägg och rulla runt på golvet och gråter för tjugo minuter. (Ja, det också hänt denna morgon).

Här är det berg av tvätt som vi aldrig blir klara, våt handduk vi av misstag kvar på sängen, och högen av rätter vi kan bara ta itu med om vi använder den mer värdefulla än guld nap time timme. Här är till att göra det, bara när de rätter som inte längre passar i diskhon. Här är för att kyssa boo-boos att veta att vi kunde ha förhindrat det, om vi bara var lite bättre, lite snabbare, lite mer mamma-ish.

Här är den kritik vi får från människor som inte kunde gå en minut i våra skor, och att veta att ingenting någon kunde säga skulle upp vår egen inre kritiker. Här är den utmattning, stress, röra, och det mer än värt det kärlek .

Här är för att aldrig hitta våra fyra blad klöver tills vi fick barn.

ADVERT

Lägg till din kommentar