Lanseringen av Moderskap Kommer Naturligt

Vilken vecka det har varit! Gud, jag älskar bok frigör! Moderskap Kommer Naturligt kom ut denna vecka...

Ett stort tack till Haley Fox, ägare av Alice ' s Tea Cup, som var värd vackraste NYC starta te för mig. Om du bor i NYC, jag är säker på att du är bekant med Haley ' s läckra restauranger. Om du inte får din röv det omedelbart. De är de sötaste platserna för lunch med tjejerna, ett mellanmål eller den bästa födelsedag någonsin. Och scones? Gjorde detta icke-scone tycke person en scone älskare . De är att dö för.

Alla tog hem en goody bag fylld med inte bara nya bok, men min första bok också (tack Simon och Schuster!) Även i goody bag: Awesome godsaker och en kupong från Solen Sam, en spin klass från Soul Cycle och ramar jag älskar från Butch och Harold. Tur att festa!

Diana Berrent Fotografering var snäll nog att inte bara komma ut och fotografera händelsen, men också för att påminna mig att sluta sjunka och stå upp rakt hundra gånger. Nu det är en bra fotograf. Om du bor i NEW york-området, Diana är en riktigt begåvad porträttfotograf. Kolla henne!

Ett par dagar senare, tillbaka i Baltimore, mina underbara vänner på Charm City Kids Club öppnade upp på sin lediga dag för att vara värd för ett launch party för mig. Så häftigt av dem! Quaker förutsatt frukost för oss...

Lisa och Mikal från bandet Milkshake skakade lite publik...

... och jag signerade böcker för att deras mammor.

Ett enormt tack till Meg Smith för att fånga dessa vackra bilder. Meg var en fröjd att arbeta med, och jag uppskattar hennes tid och energi.

Usch!

Och nu, om du ursäktar mig, jag ska gå och ta en tupplur!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar