Moderskap Kommer Naturligt $5000 Giveaway STÄNGT

Pre-Order-Utlottningen är nu avslutad!

Tack så mycket för att komma in och stort grattis till: Karen R, Rachel, Elizabeth T, Katy B och Rae T. (Vinnarna har meddelats via e-post) För er som inte vann, (Jag är ledsen, jag hatar det!!!) tänk på att boka ditt tröstpris. Jag verkligen, verkligen hoppas att du njuta av det!

***

Jag är så glad att du köper Moderskap Kommer Naturligt (Och Andra Onda Lögner) när som helst, men som en liten sporre till att bli en av de första människor att äga det, jag har satt ihop vad jag tycker är ett ganska kick ass prispaket. Faktiskt, fem av dem.

Här är hur det fungerar:

• Pre-order Moderskap Kommer Naturligt (Och Andra Onda Lögner) från en av följande platser: Barnes & Noble • Amazon • Indie Bundna • Böcker-En-Miljon • Powell ' s Books • iTunes (om du redan förbeställda det, det är bra!)

• Vidarebefordra ditt kvitto eller skärmdump av orderbekräftelsen, [email protected]

• Du kommer då att läggas in för att vinna ett av fem prispaket värda över $1000 vardera, innehållande nedanstående poster.

• Vinnarna kommer att plockas slumpmässigt använder randomizer.org den 9: e April (dagen i boken lanseringen) och meddelas här och via e-post. En post per köp, så att köpa dem för dina väninnor! Din bokcirkel! Din teenage kusin!

• Tävlingen är öppen för vem som helst, var som helst, oavsett fraktkostnaderna. (Ja, jag kan ångra det senare.) Och e-bok försäljning räknas som bra.

Här är vad du kommer in för att vinna...

Kelly Moore Väskor har länge varit en favorit för mig. Avsedd för användning som en professionell kamera väska, med massor av fack och utfyllnad, de fungerar lika bra som påsar blöja eller bara all-around utmärkt arm godis. Varje vinnare får en 2 Stämmer väska, som visas här, som säljer för $199.

Sällan en dag utan att jag sjunger inte lov Ouidad. Linjen, speciellt framtagen för lockigt hår, helt ändrat mitt hår livet och jag har varit head över heels i kärlek med det de senaste tio åren.Den linjen fortsätter att expandera, senast med Salon-Serien, ingår här. De fyra poster som är inspirerad av tjänster praktiseras på den berömda Ouidad Salong i New York, har ett detaljhandeln värde av $172, och är lämplig för alla hårtyper.

Någonsin haft din väska i framsätet på bilen, slam på raster och innehållet att spilla över golvet? Eller att shoppa med en tung väska som väger din arm ner med ingenstans att sätta den? Mig också, vilket är varför jag älskar Handväska Handboja ($42) Använda den för att ansluta din (Kelly Moore!) väska till allt du kan tänka dig.

Jag är ganska säker på att du har fått rynkor. Om du inte, har du fått bristningar. Om du inte har heller, vänligen ta en vandring eftersom jag hatar dig. Hur som helst. StriVectin är hudvård linje avgudad av de rika och berömda och tippad för att det är nästan magiska krafter för att radera linjer och bristningar. Ingår här är deras ursprungliga SD Intensive Concentrate ($72) gjorde för att göra varje mamma lite mindre skrämmande.

Pantech® Flex™ är androids senaste smartphone, utformad för att ge dig de funktioner du vill ha från en smartphone som sms, e-post, webbsurfning, och röststyrd navigering—utan en massa extra skräp. Lättare att se, använda, och skriv på, Pantech Flex kommer också utrustad med en 8-megapixel kamera för att ta bilder av hög kvalitet och video på språng. Detaljhandeln värde: $500.

Jag är ett stort fan av yoga byxor också, men ibland, en tjej behöver för att skala dem och satte på några riktiga kläder. Du vet, som jeans. Hitta den mest smickrande par på Lucky Jeans, där du kommer att ha en professionell dimensionering och gå hem med jeans som fungerar bäst för din organ. Plus-storlek, spinkig, boot cut, flare... Lucky ' s got it all. (Om du inte kan göra det till en butik, du kan beställa on-line) Detaljhandel kostnad: $100-120.

Jag är inte den enda med en ny bok ut i våras, och hitta mig själv i sällskap av några goda vänner. Du bör absolut köpa (eller pre-order) dessa böcker just nu, men fem av kommer du att få kopior av följande munterhet:

Mammor Som Dricker och Svär: True Tales Älska Mina Barn men att Förlora Mitt Sinne av min vän Nicole Knepper.

• Guide till Baby och Sova Positioner: Survival Tips för Co-Sleeping Föräldrar med uber begåvade team av Charlie Capen och Andy Herald.

Vilse i Förorten: En Momoir genom den underbara Tracy Beckerman. (Som jag kommer att tala med i New Jersey!)

• Jag Vill Bara Kissa Ensam av en stor grupp av mamma bloggare, inklusive några som jag har haft turen att publicera här; Jen, Kim, Rebecca, Brenna, Nicole, Jessica, JD, Alicia, Kelly, Kerry, Robyn, Karen, och Anna.

• Och Föräldraskap: Illustrerad med Crappy Bilder genom lustiga och sanningsenlig Amber Dusick.

Slutligen, naturligtvis, signerade exemplar av båda Bekännelser av en Skrämmande Mamma och Moderskap Kommer Naturligt (Och Andra Onda Ligger.) Ge den du förbeställt till en vän i behov av vissa brutal ärlighet och hålla den anpassade kopior för dig! Dessutom ingår en Skrämmande Mamma kaffekopp (och Starbucks presentkort för att fylla det.)

Värt att i förväg beställa boken för? Jag tror säkerligen så. Så... gå! Och lycka till – jag kan inte vänta för att se vem som stolt ägare av mina favorit saker kommer att bli!

ADVERT

Lägg till din kommentar