7 Saker Att Hända När Du Blir Mamma I College

När min graviditet test avslöjade för mig vad jag misstänkte redan, jag visste att billig flaska vin som jag förbrukas tre veckor innan var inte min vän. I min fjärde termin på college, mitt parti dagar var nu bakom mig. Mina helger fyllda med tequila shots och dans skulle snart ersättas med en gråtande baby och smutsiga blöjor. Medan jag berömde mig själv i att veta fördelarna med amning och mage tid, jag kunde inte ha förutsett vad moderskapet skulle faktiskt ta med mig i mitt college-år.

1. Du Kommer Att Bli Bedömd

Du visste personer dömda för att du visar upp till klass 20 minuter för sent att lukta som ett bryggeri, men det är coolt som alla kan relatera. När din konservativ professor nedvärdera dig framför hela klassen för att vara gravid, det är inte coolt. Men hey, tack för att asshole ändå. Att vara mamma innebär att man döma dig för varje val du gör, så är det dags att få lite tjock hud.

2. Du Kommer att Utveckla en Bakterie Fobi

Finalen är på väg upp och du har inte råd med din 2 månader gammal för att bli sjuk. Du lär dig att vidta alla försiktighetsåtgärder du kan när det kommer till webbhotell gruppen projekt i din lägenhet: Du gör din grupp medlemmar skjul förorenade kläder på dörren, kan du erbjuda dem en hand sanitizer, och släck dem med Lysol.

3. Du Kommer Att Veta Allt Om Amning

Bokstavligt. När du går genom salarna och höra en student gråter om avsaknad av en klass, ska du genast ta tag i din telefon för att Google "Inte en vuxen gråter orsaka en amning låt-down?" Du kommer att börja läcka igenom din tröja innan du lämnar huset, eller så har Google berättat för mig.

4. Du Kommer inte att Sova

Detta är den del där du inte kan komma ihåg senaste gången du hade en hel natts sömn kommer i kopplingen. Du kan inte missa vad du aldrig hade.

5. Din Bebis Kommer Att Vara Mycket Intelligent

Du kommer att studera med någon ledig tid du har. Du kan inte avvara två minuter att sjunga "Imse Vimse Spindel", så att du i stället serenade ditt barn att sova med "maslows Behovshierarki" och en uppsjö av tandsten formler till tonerna av "Brahms Vaggvisa." Jag motiverar detta genom att hoppas hon kommer aldrig att faktiskt missa den traditionella barnvisor, och att hon ska bli lugnad av kunskap i många år framöver. Förhoppningsvis min dotter kommer att kunna förklara den finanspolitiska tak koncept till mig vid nästa val.

6. Att du inte Passar i Någon låda

Du kommer att läsa artiklar riktade mot att vara en arbetande mamma vs. att vara en stanna hemma mamma och kampen om att definiera dig själv som antingen. Delta college klasser tar mycket tid, och det betyder att du är borta från din bunt av glädje, även om du inte nödvändigtvis fungerar. Men du är hemma mycket med barnet, att göra alla de saker som en stay-at-home-mamma gör . Du hittar dig själv identifiera sig med olika aspekter av både livsstil och bestämmer dig för att du ska bara kallar dig Inte-Arbeta-Men-Inte-Vistelse-at-Home-Mamma-Som-Går-till-Skolan-att-Kanske-Vara-en-Arbetar-Mamma. Ja, jag ska gå med det.

7. Du kommer att Lära sig Vad Äkta Kärlek Är

Du brukade tro att du absolut älskade den där flickan i toaletten i baren, precis som du nära Blair och Chuck på Gossip Girl . När du har en bebis, man lär sig att kärlek är ovillkorlig. Den kärlek du har för din baby är stark och en känsla som man inte kan relatera till något som du har upplevt tidigare. Du inser varför du är på college i första hand, och varför det är så viktigt att hålla kursen och förbättra ditt liv.

Att ha en baby i college har varit den största utmaningen har jag haft och också det största äventyret jag har påbörjat. Med min dotter tidigare än jag hade planerat har gjort livet intressant, inte omöjligt. Jag har lärt mig så mycket under dessa kort några månader—lektioner som inte kan läras ut i ett klassrum, de viktigaste lärdomarna att jag någonsin kommer att lära sig.

ADVERT

Lägg till din kommentar