En Mors Hyllning Till Kaffe

Hej, du,

Jag har tänkt på dig mer och mer i dessa dagar — hur vår relation började, hur den utvecklats, och där vi nu står. Min besatthet med att du bara verkar växa sig starkare med tiden, med livet, med moderskap.

I branschen av mina dagar, jag pausar en stund att ta i enkelt av vår vänskap, vårt till synes avslappnad status, men den djupa band som har blommat över tid.

Vissa nätter kan jag somnar tänker om dig, hur du luktar, hur det känns när du rör vid mina läppar. Jag stänger mina ögon och se min spegelbild...i dig.

Jag kliver ur sängen...för dig. Jag blanda med röran av leksaker och blöjor, tyst utfyllnad till köket i spänning på vårt möte.

Det finns dagar (de flesta dagar) när Jag undrar vad jag skulle göra utan dig vad mitt liv skulle vara. Vem skulle jag vara utan dig? Hur skulle jag överleva?

Du är en lugnande närvaro. När vi är tillsammans, jag känner att allt kommer att vara OK. Du marken mig. Ta mig tillbaka till centrum.

När jag har en hård dag, när mitt hus är fullt av rolly pollies att barn har fört inne och sedan omedelbart glömde, det enda som räddar mig är min tid ensam med dig.

I parken, när jag inte kan hitta ett barn och de andra två är att ha en driver tävling på toppen av bilden, jag tar ett djupt andetag och önskar att du var med mig. Och det är okej eftersom jag vet att vi kommer vara tillsammans snart.

Snart kommer jag att få hålla om dig, smeka dig, och du andas i...varje molekyl.

Vissa att rynka på näsan åt beroende, men jag är en enkel varelse med enkla behov. Och du uppfylla en del av mig som inte kan släckas av glada ansikten av mina barn eller min makes famn.

Jag har berättat för min man om dig. Jag är alldeles för gamla och alldeles för trött för att smyga runt. Han visste från början. Jag är tacksam för att han förstår komplexiteten av vårt förhållande och att han känner att ni kan ge mig något som han inte kan. Jag tror, på en viss nivå, han erkänner att jag inte kan vara mig själv utan dig.

Ibland kan jag förlora spår av tid och plats, och jag fånga mig viskar ditt namn högt.

"Eller..." Jag nynna.

ADVERT

Lägg till din kommentar