Mor År

Så, Evan ' s födelsedag var i går. Nåja, vi bestämde oss för att inte ha en fest i år. Han är bara tre och fester för tre år gamla är en sådan produktion. Barnen är skranglig och överväldigad och vet inte riktigt vad som händer ändå. Plus, December suger i fråga om part som alternativ. En fest skulle vara dumma, vi sa till oss själva. Vi ska bara fira hemma. Det kommer att bli bra.

Utom igår Evan vaknade upp och det första han sa var, "Det är min födelsedag idag! Det är min fest!"

Knulla.

Det var som om jag hade blivit knivhuggen i hjärtat. Mamma skuld var outhärdlig.

Så, jag spenderade dagen med att springa runt som en galning med att få alla förutsättningar att bli en improviserad födelsedagsfest. Ballonger, check. Parti tallrikar, servetter och muggar, check. Cupcakes och tre ljus, check. Pizza och glass, kolla. Party hattar, check. Tillgänglig vänner med små barn, check.

Gjorde jag en ganska imponerande belopp under 5 timmar han var i skolan, om jag fick säga det själv. Jag plockade födelsedagsbarnet upp och ivrigt förde honom hem för att se den set-up. Bra jobb, Mamma! Sättet att vända på det!

Vi åt pizza och sjöng happy birthday och tog bilder och jag sätta barnen i sin pyjamas. Skönt.

Och då Jeff promenerade i dörren. Där är födelsedagsbarnet? Alla redo för tårta?

Knulla.

Jeff. Jag hade glömt allt om honom. Evan ' s fader. Min älskade make. Jag var helt besatt av Evan att jag helt struntat i att informera Jeff av ändrade planer. Det tog inte ens gå upp för mig. Som, alls. Som gör det? Vad i helvete?

Evan: Nästa år kommer du att ha en välplanerad fest, jag lovar. Och, Jeff: Nästa år kommer jag att vänta på dig.

Och jag är skyldig dig en.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar