25 Saker Min Mamma Hade Rätt Om

Om du har någonsin stannat upp och tänkt: "Åh min gud, jag låter som min mamma!" sen har vi fått en behandling för dig. Du ser, det visar sig att våra mödrar var rätt ungefär jävligt nära till allt. Jag började tänka på det här häromdagen när jag hörde min egen mors ord rinner ut ur min mun när jag ropade på min son, "Du behöver inte duscha på en evighet! Ingen behöver vara att ren!"

Min egen mamma korrekt gissat hylla livet av varenda en av mina romantiska relationer innan jag träffade min man. Hennes förutsägelser om min förmåga att vara intresserad av olika sport -, hobby -, och utvecklingen var spot-on. Och senare i livet, hon skulle ge mig råd om skatter, en äktenskap licens, och Lamaze metod medan jag suckade och rullade mina ögon irritation, tills en dag när jag fann mig själv i flera år djupt i diken av moderskap . Och det är då jag insåg att min mamma—som de flesta mödrar var helt rätt att om så många saker. Och nu har jag bestämt ledsen för suckar och eyerolls jag sköt mot min mamma under hela år.

Från toppen av mitt huvud, jag kan listan 25 av de saker som min mamma hade rätt om under åren. Verkligen, det är sant att mamma vet bäst.

1. Varje kvinna behöver en korrekt monterad behå.

2. Ett bra läppstift kan göra att du känner dig stark—Tina Fey kraftfull.

3. Äktenskapet är inte ett slagfält eller gratulationskort kommersiella, det är mer som en pensionsfond som kräver år av arbete och fokus.

4. Nån tjej/pojkvänner är för kul, och vissa är för äktenskap. Att lära sig känna igen skillnaden.

5. Om det ser ut som ett blått band utmanare i en science fair, sedan få det ur ditt kylskåp.

6. Ändra dina underkläder varje dag. Jag menar, på allvar.

7. Pengar växer inte på träd, men det kan växa i en jämn takt och med rätt investeringar.

8. Ta allt med måtta, särskilt den roliga saker som sex och sprit.

9. Men det är en tatuering verkligen en bra idé? När du är 85, det söta lilla uppsättning av stjärnor på din röv kommer att se ut Halleys Komet.

10. Inte någonsin prata skit om dina vänner eller frenemies eller fiender. Att saker alltid kommer tillbaka för att hemsöka dig när du minst anar det.

11. Posta inte dumma saker på nätet som din framtida chef kommer att se.

12. Du kommer inte att dö om du inte får en ponny. Men du kommer att dö om du inte får luft, vatten eller mat. Lär dig skillnaden mellan behov och önskningar, min kära.

13. Du vet att du har en livslång vän om du kan agera som en skitstövel ibland och de kan förlåta dig och bära på.

14. Aldrig blanda nytta med nöje.

15. Ingen ska diet hela tiden. Kom ihåg att njuta av livet och säger ja till att bit kaka en gång i ett tag.

16. Storlek spelar ingen roll. Om vi inte pratar om något annat. Vänta, vad är det vi talar om?

17. Inte mycket smink eller hår färg kommer att stoppa dig från att åldras. Omfamna dessa funky påhitt av att bli äldre.

18. Lär dig hur man tar bort fläckar på rätt sätt, och du kommer inte att behöva spendera en förmögenhet på kemtvätt eller att ersätta bra kläder.

19. Ditt barn kommer ibland att vara en skitstövel, men chanserna är så kommer du.

20. Ta hand om dina fötter! Köp inte billiga skor!

21. Slidan är inte en tchotchke. Tid.

22. Ingen bil är värt vad du betalar för. De sjunka i värde de andra du rulla bort mycket, så gå för billiga och tillförlitliga inte dyra och flashiga.

23. Vissa saker är för evigt, ta herpes till exempel.

24. Ibland är det bästa man kan säga är ingenting alls. Kan vara att en person som verkligen kan lyssna på en annan människa utan att få ett ord i.

25. Gå aldrig till sängs arg. Det som orsakar rynkor.

Mammor är så badass . De höja oss, älskar oss och lära oss reglerna i världen, och med all lycka till, vi slår ut för att vara bra människor tack vare deras hårda arbete. Så nästa gång du tror att du hör din moders ord som rinner ut ur din mun ta en stund att uppskatta den visdom som hon gick ner till dig.

ADVERT

Lägg till din kommentar