Vikten av ensam tid

För fem år sedan, Lily var mitt enda barn. Vi hade lite äventyr varje dag, Vi skulle äta tillsammans, få våra naglar gjort, gå och handla, ta klasser... göra allt, bara Lily och mig. Och, då Ben var född. Och vi hade mindre tid, bara för oss två. Strax efter, Evan kom och vår tid tillsammans var även mindre frekvent. Med tre barn och en man som reser mycket, det är svårt att hitta tid för att klämma in en ensam tid med varje barn, men det är så viktigt. Speciellt verkar det som, för min Lilja.

Förra veckan tog vi en eftermiddag för oss själva. Vi fick våra naglar gjort, fick hår nedskärningar, gjorde lite shopping och middag. Även om det bara var för några timmar, jag känner mig som det gjorde för en värld av bra. För några flyktiga timmar, vände jag mig från "den elakaste mamman i världen" till "bästa mamma någonsin!" Fantastiskt hur lite man på en gång kan göra det.

Jag tror att vi båda sätt försenade.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar