Moms för Multiplar

Trots känslan som jag har de mest omöjliga barn i världen ibland, jag inser att jag har det ganska lätt. Jag står inför några särskilda problem eller särskilda hinder. Mina barn kan vara enorma smärtor på åsninnorna, men som barnen går i, de är egentligen ganska enkelt. Jag har den största respekt för mina vänner som förälder vackert när man står inför utmaningar som har särskilda behov, svåra allergier eller ensamstående föräldrar. Jag verkligen kan bara inte föreställa mig hur det skulle vara att ha som extra stress.

Mina vänner som har en kombi, men att antända en helt annan reaktion i mig. Jag kan föreställ dig hur det skulle vara att ha multiplar av något av mina barn och ärligt talat... det trodde jävla skrämmer mig.

När Evan är att ha en tantrum, det tar allt i min makt för att inte komma i hans ansikte och skrika på honom precis lika löjligt som att han skriker på mig. Om det var två för honom? Gud hjälp mig. Ljudet av Ben gnälla övertrumfar alla andra irriterande ljud jag någonsin hört i hela mitt liv. Om jag skulle höra ett liknande ljud som kommer ut av två munnar på en gång? Jag är inte säker på att jag skulle göra det. Och, bara blinkar fram till mer än en Lilja lidande genom tonåren är en av de mer skrämmande tankar jag någonsin har haft.

Nu vet jag att tvillingar och trillingar och alla multipler har helt olika personligheter och du är inte bara klona ett barn. Naturligtvis. Men, det är fortfarande samma ålder och stadium gånger två. Eller, tre. Eller, Gud förbjude, fyra. Par nyfödda upp hela natten och skriker. Flera fruktansvärda tvåor. Många färska fyror. Tonåren på steroider. Jag förmodligen slutade med enkelbörd på grund av de krafter som visste att det var alla jag kunde hantera. Det är definitivt allt jag kan hantera.

Allvarligt, moms för multiplar, jag vet inte hur ni gör det. Jag antar att tillsammans med dubbel-drama och dubbel vredesutbrott och dubbel sovande problem, komma dubbel första leenden och skratt och kyssar och som gör det hela värt det. Naturligtvis det gör det hela värt det.

Jag bara hoppas att du är med dubbla drinkar på cocktail tid. Du har verkligen förtjänat dem.

ADVERT

Lägg till din kommentar