Detta Är Anledningen Till Att Mammor Älskar Sociala Medier Och Deras Online BFFs

Åh, sociala medier, hur mycket vi älskar dig. Låt oss räkna på det sätt! Ha, skojar bara. Ain ' t nobody got time för det, och ditt ego är svullen nog redan.

Bara det räcker för att säga att de flesta människor vet vi med några minuter till godo kan hittas tagit del olika sociala medier via Wi-Fi numera snarare än bläddrat i denna månads nummer av Reader ' s Digest . I själva verket finns det ett stort antal människor på sistone som bekänner att de flesta (om inte alla deras bästa vänner är i första hand personer som de träffat online.

Det är naturligtvis också en del av befolkningen som tror att det är super-konstigt (kanske till och med lite patetisk). Så att de människor, låt oss förklara varför vår internet-vänner är så fantastiska:

Ingen städning nödvändig.

Inga sista-minuten - "Omg jag kan inte låta huset ses som" flight of the bumblebee rengöring attacker som krävs. Bara luta webbkamera mot den andra väggen, bort från de högar av tvätt du inte vikta ännu. Problemet är löst!

Det finns ingen dress code.

Sa jag huset var i en enda röra ? Jag menade Jag är en enda röra. Ain ' t nobody behovet av att se denna spektakulära mode misslyckas, antingen. Mina internet-vänner bryr sig inte ett dugg om att mitt hår är i en messy bun, jag har inte sätta på eyeliner i två veckor, mina leggings har ett hål där jag fastnar dem på hörnet av den trasiga kläder korg, och jag kan inte ens hitta min bekväma bh. Allvarligt, jag har inte sett det där i tre dagar, och det är det enda jag har att inte skära av min omsättning. Lyckligtvis, ingen av att frågor när jag loggar in för att få lite vuxen interaktion som jag desperat behöver.

Barn under fötterna är en icke-fråga.

Jag behöver inte få en barnvakt eller låsa barnen i deras rum för att ha en semi-vuxen konversation. Jag kan logga in när som helst på dagen eller natten med ingen tidsbokning behövs, och utan att behöva skrika som en galning över din att bli hörd.

Mindre filtrering som krävs för foten-i-munnen-syndrom.

Jag är mindre benägna att skriva något misstag sårande än att köra av vid munnen på personen. Kanske är det bara jag, men jag är bättre med den tryckta ord än det talade och kära, och jag tror att en hel del av det har att göra med tid att tänka mellan att öppna min mun, kontra att skriva ett meddelande och trycka på "skicka". Backsteg och redigera knappar kan vara förhållandet-sparare. Jag önskar att jag hade en bakåt-knappen i verkliga livet när min mun överlaster vanlig anständighet, men vi kan inte få allt, antar jag.

Tre sätt att ringa? Tjej, du.

Internet innebär att vi nu kan ha så många människor i samma samtal som det finns stjärnor på himlen, och ingen har att lämnas ut eller saknade något. Det är bara att bläddra upp, fånga upp och få i där du passar in.

Olika tidszoner? Inga problem.

Det är faktiskt ganska fantastiskt. De dagar oroa långväga telefon räkningar är ganska obefintlig nu, så vi behöver inte oroa dig för att ta ut en andra inteckning för att komma ikapp med vänner och familj runt om i världen. Och även om du är på andra sidan jorden bara börja din dag som jag stoppat mina barn i för natten, vi kan fortfarande chatta på nätet, utan att behöva gömma sig i skafferiet viskande.

Uppkopplingar kan vara mer meningsfullt.

Det är mycket lättare att få kontakt med nya människor på nätet än det är i person. När du tar bort alla ytliga skitsnack som normalt lockar (eller stöter bort) människor vid första anblicken och ersätta det med gemensamma intressen och välkonstruerat ord på en sida, mänsklig interaktion tar på en helt ny nivå av "du får mig!" som överskrider klass -, ras, inkomst, etc.

Det är lättare att vara snäll mot folk på nätet.

Även om du är rullande ögonen på deras senaste dumbassery, det är lättare att hålla dessa läppar zippade när de inte står rakt framför du underhålla dig med det mest aktuella episoden av Den Dåliga Val i Våra Liv . För personer som har problem med sin hjärna-till-mun-filter (ahem, som skulle vara mig igen, dåligt), det kan gå en lång väg mot att inte verka som den dömande twat att ingen av oss vill vara men inte kan hjälpa låter som ibland.

Det är lättare att handskas med idioter på nätet.

Det är lättare att tänka på snappy comebacks när fientlighet är inte näsa mot näsa. Eller du kan, äh, ta den stora vägen och ignorera dem. Jag vet — var är det roliga i att ? Jag säger bara, om du vill få alla tekniska om det, det finns möjlighet att gå bort eller strunta i det och agera som om de inte bara säga vad du klart bara läsa.

Total ärlighet här: Det är lättare att ligga på nätet.

(Se vad jag gjorde där?) Det betyder inte att skapa en falsk profil och bli en internet falska. Men ibland när folk sms: a eller ringa, de meddelanden som de lämnar är så banalt eller fånig som jag vet bara inte hur (eller om jag ens ska svara på dem. Jag kanske behöver en minut (eller en dag eller två. Ibland kan jag inte hjärnan mycket väl). Men den yttersta sak om dessa nya smartphones är att när du öppnar en text, det visar att det varit läsa, så är man skyldig att säga något . På Facebook, Twitter, Instagram, eller olika andra forum, som är en stor fet "ut för att kommentera GRATIS" - kort. (Om du inte är märkt. Tikar älskar att tag. Inte tag på mig, bro!)

Det är mycket lättare att låtsas att vara mindre slarvig blob på nätet också. Verkligen, jag absolut inte har något emot att erkänna att jag är på väg att sparka ut med en hel påse med Blog och binge se hela andra säsongen av House of Cards efter att barnen går till sängs. Till en utvald målgrupp, naturligtvis.

Om du gillade den här artikeln, chef över till att gilla vår Facebook Sida Det är Personligt en all-inclusive utrymme för att diskutera äktenskap, skilsmässor, sex, dejting, och vänskap.

ADVERT

Lägg till din kommentar