11 Sätt Moderskap Har Gjort Mig Mer Vilseledande

Jag bara drog rank på mina barn utan dem vet jag drog rang. Jag berättade för dem om de städade sina rum och badrum vi kunde gå och hämta en glass. Det fungerar också som en charm om jag försöker att få dem att göra läxor, beter sig samtidigt som jag drar dem runt Målet, eller om jag vill ha dem för att bara sluta prata i allmänhet. Jag tycker att socker och enheter som fungerar bäst, men enstaka lögn har varit kända för att få jobbet gjort också.

Och eftersom varje förälder vet jag har bemästrat konsten att bli lite vilseledande, jag slår vad om att du gör det också. Det finns ingen anledning att skämmas. För det mesta, ingen av oss vet vad fan vi gör, vi försöker bara göra det genom dagen utan att bli uppäten levande. Så att vara otillbörlig, vilseledande, och den liggande med lögn byxor som händer oss föräldrar ekologiskt. Innan jag fick barn, jag var under antagandet att berätta för dem vad de ska göra, eller bara säga "nej", skulle vara tillräckligt. Jag hade fel och snart finns andra sätt att arbeta med mina barn.

1. Jag berättar för dem att leksaksaffär är stängt.

Jag kan inte förmå mig att kånka genom att helvetet med blodsprängda ögon bara för att dyka tillbaka in i ljuset för dag och känner skal-chockad. Jag inte har energi att argumentera om anledningen till att vi inte kan göra det idag även om jag kanske har sagt att vi kan. Vi kommer bara att kalla det stängt tills jag känner att missbruka mig själv igen.

2. Jag ljuga för dem om vad de äter.

Barnen gillar inte grönsaker så blanda dem i en smoothie, pastasås, eller deras favorit glass räknas. De har aldrig känna. Vem bryr sig om de fångar du red-handed eller hitta en bit av spenat fast i sina tänder. Bara förneka det och försöka att smälta in bättre nästa gång.

3. Jag berättar för dem Santa tittar.

Så är att tattling little elf så att du bättre ta dig samman. Jag använder det i juli precis lika mycket som jag gör under semesterperioden. Jag har också hört att föräldrar använder det en hel del dagen efter Jul medan deras barn lider av en svår semester baksmälla.

4. Jag ljuga om att äta sin semester behandlar.

Nej, det måste ha varit någon annan, eftersom det säkert var inte din PMSing mamma som åt dina påse godis i badrummet igår kväll. Det var nog en mus. Jag tror också, han åt din choklad party du kommit hem från kalas häromdagen.

5. Jag använder mitt barn för att få ut av sociala engagemang.

"Tyvärr kan vi inte göra det, barnen är sjuka." Bara de inte är sjuka. Idag är bara inte en bra dag för mig att göra saker, som att prata med folk och sätta på byxor. Egentligen är vi alla bättre om jag bara stanna hemma.

6. Jag säger till mina barn cookie dough är gift.

Ingen cookie dough för dig. Du kan få matförgiftning. Sanningen är att cookie dough är min. Det uppfyller mig på ett sätt som inget annat kan. Jag behöver inte dela. Jag är boss.

7. Jag tar bort skärmen, och sedan ge det tillbaka, eftersom jag bara INTE KAN.

Klart, jag har inte tänkt på detta en igenom. Det blaster från min arga läppar alltför ofta. Jag har ingen kontroll över det. Ta bort tid för skärmen gör ont i oss alla. Jag vet vikten av att följa med, amd ibland är jag stark och göra det. Andra gånger? Väl barn, vinner du. Gå förlora dig själv i MineCraft.

8. Jag berätta för andra föräldrar att jag är sjuk så jag har inte värd playdates.

Några dagar, en kollega ringer mamma ut i det blå så att du vet att hon verkligen behöver en jävla paus och skulle vilja släppa sitt barn bort med dig och säger att hennes barn verkligen vill komma över för att spela. Vanligtvis, när det händer, jag plötsligt kom ner med pesten. Ibland ett extra barn kan skicka dig över kanten verkligen fort.

9. Jag ljuger om pengar.

"Wow, pris på strumpor och underkläder har tredubblats sedan förra gången jag var tvungen att köpa dem!" Jag säger som jag stoppar mina nya stövlar i min hemliga gömma plats. "Ja, de måste vara gjorda av guld nu. Wowzers."

Vi båda vet att jag inte lura honom, men jag kanske gör det bara för att det är så mycket roligare än att säga, "Älskling, tittar på mina nya boots!" och få en tom blick. Jag menar verkligen, att bli upphetsad över stövlar! De har känslor!

10. Jag hålla locket på detaljer.

Jag säger till mina barn att de inte behöver dela information om våra datum till sina syskon. De alla få tid ensam med mig, vilket innebär att ta dem till en restaurang i sina val, att få en stor dessert och en liten prydnadssak. Men när vi går in genom dörren och de stoppa det i varandras ansikten och fortsätt att tala om hur deras dag var den bästa någonsin och de fick sätt mer saker, det tar typ av magi av det.

11. Jag ljuga för läkaren om mina barn framför mina barn.

Om barnläkare frågar — nej, mina barn behöver inte äta mycket socker, de är verkligen knappast någonsin titta på tv, och naturligtvis de sover i sitt eget rum varje natt. Verkligheten är att jag bara är en lögnare ljuger ansikte som talar om för sina barn att låta Mamma sköta snacket på läkarbesök. Om de samarbetar, kan vi gå grejer våra ansikten på de lokala burger joint efteråt.

Jag vet att dessa stunder är inte min bästa, men jag har inga problem att vädra min smutsiga tvätt — helt enkelt för att jag vet Jag är inte den enda mamman som dabbles i barn manipulation, lögn, bedrägeri, och alla runt mindre-än-perfectness. Mina barn har varit en perfekt anledning att komma ut i sociala sammanhang jag inte vill delta i, och min avsikt är att använda som ursäkt så länge som möjligt.

Dessutom, om jag berättade om alla gånger jag rockade det, gjorde rätt, och var en modell som förälder, det skulle vara tråkigt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar