Mammas Underbara Budskap Till Son På College Går Viral: 'kom Ihåg Mig?'

Morsan budskap till sin son på college går viral

En dag som de är beroende av dig för allt (inklusive torka sin röv), nästa dag de glömma att du finns. Ahh... föräldraskap.

Ann Pinto delat den här videon på sin Facebook-sida. Det är ett budskap till sin college-åldern son, som tydligen inte har varit bra på att hålla kontakten sedan han flyttade ut.

"När du är i ditt studentrum på natten gör att du låg där och tänker," Wow. Jag undrar vem som matat mig för första 18 åren av mitt liv?" Tja, jag vill inte skryta men det var jag!"

Videon gick vilt virus och varit delade miljontals gånger, eftersom det är uppenbart detta är varje förälders öde: att sitta och undra hur det barn som en gång skuggat dem överallt kan faktiskt glömma att plocka upp en telefon.

"Om du inte har glömt mig, du kanske har glömt bort hur man använder en telefon. Tja, vet du vad? Detta är vad jag gör — jag är en mamma och mammor att hjälpa sina barn lära sig. Jag lärde dig att gå på pottan, och hur man ska rida en cykel så att jag kommer att lära dig hur du använder telefonen."

Åh min gud, är de verkligen så dåliga? Detta tvingar mig att reflektera över min college dagar. Inte en massa minnen av mamma och pappa späckat i dessa år.

Usch. Jag ska gå och borsta min dotters hår. Jag har separationsångest helt plötsligt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar