Här är en Annan Viral Video Av Vissa Mammor Blir Upprörda över Något

Denna vecka, två mammor från Houston körde en kassörska på en Kung Dollar till ett offentligt nervöst sammanbrott med sina åtta barn och två intressanta attityder. Då de tejpade den, laddat upp den till Facebook, och krävde någon form av dollar store rättvisa.

( dela gärna med dig )Tillsammans Monica Briones och jag har 8 barn ! Våra barn var faktiskt bara bra. På gott uppförande och var super söt i King dollar ikväll i Angleton Tx. När Monica lägga ner något som hon bestämde sig för att hon inte vill .. damen bakom disken skrek på henne att lämna allt hon ville inte att hennes. Vi hade en korg FULL att jag vänligt sa till henne att jag bestämde mig för att jag inte vill ha. Hur hon skrek på oss här är hur hon skrek på Monica! Även hon skriker om hur många barn vi har med oss ! Om du är bekant med denna butik du vet att det är ALLTID smutsig! Och detta är en kallelse att, JA vart jag än går har jag mina fyra barn. Jag har ingen annan familj som kan titta på dem .. Inte en familjemedlem. Jag kan inte vara singel, men jag är deras mamma och jag tar hand om dem, att jag allt de har ! Liksom Monica och hennes fyra pojkar! Vi är oberoende mommas med fyra barn som vi älskar djupt & skulle ge vårt liv för ! Att vi arbetar mer än tre jobb för ! Vi var tvungna att förklara för dem när de gick ut ur butiken i tårar , bokstavligt talat HELA 8 av dem..deras lilla undrar hjärtan misslyckats med att förstå varför de var oönskade i en dollar store ! Det tog allt i mig att INTE nå över disk och stängde upp henne själv! [inline_ad] Inlagd av HollyMarie Montellano på söndag, den 8 November 2015
Åh min jävla gud. Kan vi sluta med detta nonsens redan? Det är en sak att fånga faktiska orättvisor på kameran. Det är en annan sak att peta den ökända bära fram det brusar, band det, och låtsas att du är en oskyldig åskådare. Här är hur mammor beskriver mötet som ledde fram till detta kassan helt förlora sin skit: "( känn dig fri att dela )" jag skulle bara vilja påpeka att detta är vad som inlägget började med. Ja, vänligen dela detta nonsens. Det finns inte tillräckligt med falska ilska gå runt denna vecka med Jul-förstöra Starbucks. Här är ett inlägg från en av de mammor om vad som hände på den där ödesdigra resa till King Dollar:
Våra barn var faktiskt bara bra. På gott uppförande och var super söt i King dollar ikväll i Angleton Tx. När Monica lägga ner något som hon bestämde sig för att hon inte vill .. damen bakom disken skrek på henne att lämna allt hon ville inte att hennes. Vi hade en korg FULL att jag vänligt sa till henne att jag bestämde mig för att jag inte vill.
Um, vad? Du tog en full korg fram till disken för att du "vänligt" berättade för henne att du inte vill ha? Det skulle pissa vem som helst av. Varför i hela friden gjorde du det?
Hur hon skrek på oss här är hur hon skrek på Monica! Även hon skriker om hur många barn vi har med oss ! Om du är bekant med denna butik du vet att det är ALLTID smutsig!
Okej, så varför gjorde du gå tillbaka till att gud övergivit "smutsig" plats? Där du på en tipspromenad? Var det någon som kommer att ge dig ett pris för att samla in en korg full av dollarn varor och självbelåtet överlåta dem till kassan när du var klar? Vann du något?
Och detta är en kallelse att, JA vart jag än går har jag mina fyra barn. Jag har ingen annan familj som kan titta på dem .. Inte en familjemedlem. Jag kan inte vara singel, men jag är deras mamma och jag tar hand om dem, att jag allt de har!
Tja, de har också varandra och deras pappa -- låt oss inte vara dramatisk.
Vi var tvungna att förklara för dem när de gick ut ur butiken i tårar , bokstavligt talat HELA 8 av dem..deras lilla undrar hjärtan misslyckats med att förstå varför de var oönskade i en dollar store ! Det tog allt i mig att INTE nå över disk och stängde upp henne själv!
En åskådare i butiken sa Första Kusten Nyheter , "Barnen var att riva denna butik upp. Jag tror att expediten gjorde vad hon skulle göra." De mammor som inte håller med och säger att deras barn var "bara vara barn." Chefen säger att butiken har varit att få dödshot sedan gick viral video. [inline_ad] dödshot. Varje negativ interaktion har du inte är orsaken till en YouTube ladda upp. Är a-kassan för att vara "otrevlig" i en butik skäl nog att stanna i butiken, argumentera med henne, band henne, så försök att göra ditt band gå viral genom att ladda upp det offentligt att Facebook och varna nyheter? Du gnuggade mig på fel sätt så nu kommer jag att försöka att förstöra din verksamhet. Är det så det fungerar? Ja, denna video är en skandal-men inte på grund av att en kassa förlorat sin skit.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar