Mammor Är Äckligt

Jag plockade en kråka idag och det var inte min egen. Jag såg det och jag gick bara för det. Det var konstigt instinktiva, andra natur ännu. Det var " Jag föddes på jorden för att plocka snorkråkor" typ av naturlig. Det var bara sitter det på mina döttrar näsan när hon närmade sig mig idag. Jag säger eftersom det inte var i hennes näsa, det var spände en tur på toppen av det.

Min mamma larmet ljöd och jag använde mina bara händer för att lyfta bort av hennes dyrbara lilla ansikte och flick det att smutsen där den hörde hemma. Hur vågar du fäst dig min unge! En fågel kan mycket väl ha öste upp det för bo-bygga leveranser av nu. Att fågeln skulle jackpot för jag kan tänka mig snorkråkor att vara mycket följsamt material. Det kommer att vara en solid boet. Återvinning är ganska cool också, så det är en bonus höger?

Det fanns vittnen som är närvarande samtidigt som jag skalade som kråka och jag visste inte ens bryr sig. Vi höll bara på lastbilstransporter med våra samtal som det inte händer.

Du ser, mammor göra sånt här och det är jäkla äckligt. Jag är satans äckligt.

Med hjälp av vår saliv för att rengöra saker (och med saker menar jag, våra barn) är inte sanitära. Men jag gör det. Du behöver förmodligen också. " Åh jag ser att du använder en markör idag honung. Här, låt mig uttrycka min tunga över ditt ansikte och torka det sig för dig som ett vilt djur"... det är i princip samma sak.

Har du någonsin funnit dig själv ansikte djupt i en blöja och stannade för ett ögonblick att fundera på vad det är du faktiskt gör? Du vet, de gånger du tror att du luktar något fult så att du be ditt barn om de behöver en blöja ändra, men de förstås säga nej? Så att du sedan känner sig tvingade att stoppa ditt ansikte direkt nära sin botten i alla fall att andas i en stor doft av vad du redan visste var det ett säkrare avstånd? Varför? Varför gör vi detta? Om du inte är försiktig kan du sätta dig i riskzonen för att suga in en fis...precis som en bong hit.

Om bara min chef kunde se mig i det ögonblicket. I själva verket, jag tror att jag ska lägga ut dessa kunskaper till mitt cv. Jag stolt över mig själv på min förmåga att vädra ut skitsnack. Oh vänta, jag är ledsen, sa jag skitsnack? Jag menade bara plain old shit. Jag luktar skit på det vanliga...för det är inte grov rätt?

Men saker och ting kan verka motbjudande att andra, du som mamma är blind för verkligheten i grossness det är moderskap. Detta är helt enkelt en överlevnadsmekanism för att ta oss igenom, eftersom ibland är det bara att kavla upp ärmarna och dyka rätt in i röran.

Relaterade inlägg: 10 Grova Saker Du Hoppas Att Dina Barn Kommer Aldrig Att Göra (Men Förmodligen Kommer)

ADVERT

Lägg till din kommentar