Morsan Skriver Hjärt-Splittring Inlägg Om Hennes 4-Åriga Sista Dagar

Två månader efter att han dog, hans moder tog till Facebook för att krönikan hans senaste dagarna

Det tog två månader för Ruth Scully att kalla styrkan att skriva om sin fyra-åriga son är döende dagar, och efter att ha läst hennes hjärtskärande Facebook inlägg, du kan inte släppa taget om dina barn för två år.

Enligt "NolanStrong" Facebook sida Scully som skapats för att dokumentera hans kamp", Nolan Scully var 3 år gammal när diagnosen Rhabdomyosarcoma, en sällsynt mjuk vävnad cancer, i Nov 2015."

På den 4: e februari, gick han bort. Två månader senare, hans mor på något sätt lyckats att få ner tankar på sidan om den slutliga hemska dagar av hennes sons liv, och det är inte en lätt läsa.

I efterhand, medger hon att hon behövde tid för att samla sig innan hon kunde skriva om sin son, om hur älskad och att älska han var, och att beskriva deras sista samtal.

"Jag har velat under en lång tid att skriva lite om Nolans sista dagarna. Hans senaste dagarna lyste med hur fantastisk min son är. Hur vacker han är. Hur han var gjorda av något annat än ren kärlek. Detta kan vara lång, men bär med mig, det är kval till skillnad från alla andra."

När du läser inlägget, det är plågsamt tydligt hur svårt det måste ha varit att skriva. Hon delar hjärtskärande ögonblick Nolan berättade för henne att han slåss för henne, och hur hon svarade med att låta honom veta att det var okej att sluta.

"Mig: Poot, denna Cancer saker suger. Du behöver inte kämpa längre. Nolan: (Ren Lycka) jag INTE??!! Men jag kommer till dig Mamma!! Jag: Nej Poot!! Är det vad du har gjort?? Kämpar för Mamma?? Nolan: Well DUH!! Mig: Nolan Ray, vad är Mamma ' s jobb? Nolan: för Att hålla mig SÄKER! (Med ett stort flin) Mig: Honung ... jag kan inte göra det här längre. Det enda sättet jag kan hålla dig säker som är i Himlen. (Mitt hjärta krossat) Nolan: Sooooo jag ska bara gå till Himlen och spela tills du får det! Du kommer strax? Jag: Absolut!! Du kan inte bli av med Mamma så enkelt!! Nolan: Tack Mamma!!! Jag ska gå och leka med Jägare och Brylee och Henry!!"

Det var bara en dag eller två senare, efter att de paret såg Peppa Gris, spelade Nerf Pistol, och fyllt i kommer – komplett med specifikationer för hur Nolan ville att hans begravning att gå – som han slutligen gick med på. Men inte inför att ge sin mamma en sista gåva.

"Min ängel tog ett andetag, öppnade ögonen, log mot mig och sa "jag Älskar Dig Mamma", vände sitt huvud mot mig och kl 11:54 pm Sgt. Rollin Nolan Scully gått bort som jag sjöng "Du är Min Sol" i hans öra. Han vaknade upp ur en koma att säga att han älskade mig med ett leende på läpparna!"

På Facebook inlägg är nästan omöjligt att läsa, och den styrka det måste ha tagit att inte bara stå ut med vad hon och hennes son fick utstå, och vad hon kommer att vara bestående för resten av sitt liv utan honom, utan helt enkelt att sätta sina tankar ut det och dela med sig av sina sista stunder tillsammans, är otänkbart.

Men hon har en bra anledning. Hon, som så många föräldrar som drabbas av sådana tragedier, vill lysa ett ljus på allvarliga brister i barndomen cancerforskning och behandling.

Nästan 100 000 barn under 15 års ålder att dö av cancer i barndomen varje år, enligt Staden Hoppas cancer center.

"...tyvärr på grund av Cancer i Barndomen (Rhabdomyosarcoma för att vara specifik), världen och vår familj kommer att gå miste om någon som är så full av kärlek, som bara ville skydda och tjäna. Vi HAR att göra bättre med finansiering, forskning, behandling alternativ."

Nolan var bara ett av många barn som aldrig kommer att kunna förverkliga sina drömmar, vilket i hans fall var att bli polis. Han ville bara hjälpa. Tillsammans med sin mamma, vars inlägg om sin inspirerande liv och tragiska död har delats nästan 600.000 gånger på bara fyra dagar, sprida medvetenhet om sin och andra berättelser gillar det, han gör just det.

I slutet av sitt inlägg, Scully förklarar betydelsen av den bild hon ingår säga att Nolan var så rädd för att lämna hennes sida, han krupit upp på badrumsmatta medan hon duschade. "Nu är jag en livrädd för att duscha. Med inget annat än en tom dusch matta nu var en gång en vacker perfekt liten pojke som väntar på sin Mamma."

Om du skulle vilja donera för att hjälpa till att kompensera för familjens fortsatta medicinska räkningar, kan du göra det på Nolans GoFundMe sida.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar