Jag Har "Mamma Piercing" jag har Alltid Velat ha, Och Det får mig att Känna Mig Awesome

Oh ja, har jag fått en. Det är en liten, liten ros guld-blomma med en opal i mitten, och det är smack i mitten av min vänstra näsborre. Jag är ingen college kid. Jag är inte ens i grad skolan, och jag var inte berusad när jag plockade ut det. Jag är över 30, jag har tre barn under 7 år, och min näsa piercing får mig att känna mig fantastisk.

Jag har alltid velat ha en. Det var den här tjejen i mitt dorm — det är alltid som flicka, tyst vågad som inte give a flying fuck vad andra människor tycker och tänker — och hon hade en liten diamant-i sin högra näsborre, tillbaka när näsan piercingar ansågs vara för punkare och andra avvikare, och hon var inte någon av dessa saker.

Jag älskade det. Jag älskade det. Jag ville ha det. Förutom att jag inte var tillräckligt svalt eller vågar nog, och jag visste att min farfar skulle skaka på huvudet tyvärr, så jag piercade mina ögonbryn istället. Min farfar skakade på huvudet tyvärr. Jag tog ut det. Jag har ett ojämna ögonbryn ärr till denna dag, en konstig plats där håret inte växer. Jag har till penna i den. Knulla mig för att vara äventyrlig, eller hur?

Men åren rullade på. Jag dök en baby. Och jag bifogad fil som tillhör eftersom det är meningsfullt, och helt plötsligt att jag var en hippie paria viftar hennes boob runt om i det offentliga. Jag omfamnade det. Jag blev inte bara en babywearer, men en babywearing pedagog l ike med en referens och ett certifikat för det är en sak. Jag lärde mammor hur att piska sina bröst och amma bekvämt i en wrap. Jag trasa diapered — även på semester. Sedan när min son fyllde 5, vi undvikit dagis och hemskolade. Jag kanske inte har varit en rebell i college, men som mamma, jag brydde mig inte vad någon trodde, förutom mina barn och min man och Gud.

Och Gud inte bryr sig om näsan piercingar.

Så en eftermiddag playdate, jag erkände min önskan för en näsa stud till några andra mammor. En vän leds upp att hon ville ha en också. Och sedan så gjorde en annan. Snart hade vi ett datum som planerat. Vi var på väg. Det här skulle hända. Och nej, jag ville inte berätta för min man eftersom det är min jävla näsa. Jag gjorde tänka på det faktum att han kanske inte älskar det men eftersom han bär en massa koftor och Oxford skjortor.

Vi ville inte prata om det, men vi visste alla: Nose piercing är mamma motsvarande teenage uppror. Ibland vill vi göra något för oss — för att göra oss cool igen, för att återta en liten bit av vår ungdom. Det är som regnbågen-måla ditt hår, men mindre tidskrävande och mindre benägna att kungligt knulla din skit upp. Näsan piercingar edgily återta din ungdom utan att vara för vass eller återta-y. Så vi lämnade barnen med sina pappor och "gick ut för att äta lunch."

Vi möttes alla vid piercing salong, samma som jag hade använt för att ögonbryn jobb alla dessa år sedan. Det är det bästa i staten. Och när du är mamma, du har frihet att pierca dig i en steril, rakryggade anläggning. Du behöver inte gå för den ljusare-steriliserad nål och BÄSTIS i studentrummet. Du får genomborrad av en man som heter Chans har hans örsnibbar sträckte sig till den storlek av fat och har varit peta hål i folk under en lång tid. Du väljer ett verkligt smycke, inte någon plast skit. Och personalen behandlar dig som en kunglighet för mammor att få sina näsor genomborrat. Dessa är studio bröd och smör.

Jag skulle vilja säga att det gjorde ont, men det gjorde det inte. Inte mer än att få en influensa skott. Chansen, som var sexig trots tatueringar och metall som pryder varje tänkbart och otänkbart öppning, berättade för mig att räkna till tre och ta ett djupt andetag. Sedan knivhögg han. Och jag hade näsborren piercing jag har alltid velat.

Mina barn gillade det. Min man växte som det (och inte ens märker det på första). Mina föräldrar och mina svärföräldrar har ännu inte erkänna det. De går som regel att om du nämner det inte, det är inte det. Min farfar är nu för blinda för att se det (sidan fördelar med att vara 95!).

Jag vet att jag verkar som att jag försöker för hårt, som om jag vill vara lika tuff som du eventuellt kan även dra tre barn bakom dig. Jag vet allt detta, och jag don ' t give a fuck eftersom min lilla guld-blomma är underbar. Jag har alltid velat ha det, och nu är det det. Jag vill tro att det är ett uttalande av något slag: Titta, detta har åsikter. Hon bryr sig inte vad du tycker.

Hon är också impulsiv och vill förmodligen att återta sin ungdom. Men vi ska inte älta det en del. B e ftersom näsa piercingar ser awesome.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar