Mamma Förbereder Sig För Kamp Med Cancer Med Sista Amning Fotosession

Morsan märken sista dagen av amning med otroliga foto skjuta

Natasha Fogarty älskade amning hennes fem månader gamla son, Mil0. Medan hon hade planerat att amma för ett helt år, en tidigare diagnos av steg två bröstcancer skär dessa planer kort. "Jag älskade att amma mer än något annat i världen," St. Louis mamma sa Cosmopolitan . " Det var min favorit sak att göra. Jag får fortfarande någonting om det — det faktum att jag var tvungen att stanna var oerhört svårt."

Fogarty märkt hennes sista amning session med en fotosession och delade bilder på den populära Facebook-sidan Amning Mama Prata för att både öka medvetenheten om behovet av moms för att rutinmässigt kontrollera sig själva för att de klumpar och för att uppmuntra mammor kämpar med amning. "Att höra en historia som min kan inspirera dig till att ta ett djupt andetag och säger:" jag är mycket lycklig, och jag får göra det här så länge jag vill,'", säger hon.

Detta berörde verkligen mitt hjärta. Det är därför jag har ägnat nästan 4 år , över 40 timmar i veckan av mitt liv till detta...

Postat av Amning Mama Prata Söndag, Juli 3, 2016

Fogarty upptäckt en knöl i hennes vänstra bröst medan hon var gravid, men hon trodde först att det var på grund av hennes mjölk som kommer in. "Mina bröst höll på att bli knölig och olika, och jag var som," Åh, jag tänker inte oroa dig för det.'" hon sa. Men klump som fastnat runt även efter födseln av sin son. "Jag hade honom, och sedan mina bröst blev riktigt svullna, [och] jag glömde bort det, och jag började med att vara mamma och uppfostra min son. Men varje gång jag skulle amma honom, att allt bump skulle aldrig gå bort."

Som mammor det är så lätt att sätta oss själva sist. Vi skämtar om att man inte kan komma ihåg senaste gången vi duschat eller går alldeles för länge mellan hår nedskärningar. Och alltför många av oss att sätta vår egen hälsa på sparlåga för att ta hand om alla andra. Lyckligtvis Fogarty gjort klokt att ringa för att ringa ett möte med sin förlossningsläkare, som leder till ett ultraljud, mammografi, då en biopsi och i slutändan en diagnos av steg två bröstcancer. En enda mastektomi var snabbt planerat.

Eftersom Fogarty och hennes son delade sådan särskild amning bond, hon ville markera sin sista utfodring session med en fotosession. Hon sätta ett samtal på Facebook och Kari i Dallas Vintage Lens Photography nådigt erbjöd sig att ta bilder gratis. "Även under de svåraste stunder, det var bara så speciellt att bara ta tag i honom och vet att han kunde tröstas av mig, och han bara tittade in i mina ögon, och det var en sådan anslutning av kärlek," sade hon. Tre vänner har klivit upp för att ge Milo med givare mjölk, men att ge upp amningen fortfarande var svårt. "Jag ville gå för ett år, jag ville aldrig sluta, så att komma till rätta med [stoppa] var verkligen svårt."

Medveten om att hon sannolikt skulle förlora sitt hår på grund av att hennes kommande cellgifter, Fogarty färgat hennes hår en fantastisk varm rosa för fotograferingen, eftersom-varför inte? "Alla mina vänner och min familj var som" naturligtvis är du färgade ditt hår, vi räknar inte med något mindre.' Och jag älskar det!"

Första dagen i huset sedan operationen!! Var det för att se docs, men det var sååå skönt att få komma ut!! Jag mår bättre och...

Postat av Natasha Fogarty Tisdag, Juli 5, 2016

Så för nu, Fogarty är att återhämta sig från sin mastektomi och förbereda för 24 veckor av cellgifter behandlingar. Vi önskar henne lycka till under behandling och utanför.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar