Moms — Det är Inte Ditt Jobb Att Underhålla Dina Barn

Det är inte upp till föräldrarna att se till att deras barn har roligt 24/7

Sommarlovet är i full gång och föräldrar som bor (eller arbete) är hemma med sina barn är helt under belägring. Vem är törstig? Som kämpar för? Som ständigt upp i gryningen krävande våfflor även om det är freaking semester? Och den mest fruktade av alla — vem är uttråkad?

En mamma är att nå ut med budskapet att hålla våra barn underhöll är helt enkelt inte vårt jobb, och det är goda nyheter, eftersom herren vet att vi har tillräckligt med skit att göra.

Mamma till tre Meredith Masony är rösten bakom den populära föräldraskap blogg och Facebook sida Det är Olämpligt . Igår, hon delade en video där hon talar sanning om det faktum att det inte är upp till föräldrarna att se till att sina barn är att ha en grand old time hela sommaren — eller någonsin .

Hon säger, "Som förälder, jag har en hel del jobb. Jag är en städerska, jag livsmedelsbutik, jag gör massor av tvätt, jag matar mitt barn, jag bada med mina barn, vill jag påminna dem att borsta sina tänder, eftersom det ständigt luktar kattsand, jag kör barnen till platser eftersom de inte har ett körkort av sina egna, men det är inte mitt jobb att underhålla mina barn. Det är deras jobb att underhålla sig själva."

BOOM. Jag är så glad att någon sa det. När jag skriver detta, mina äldre barn är att skriva en pjäs som är mer eller mindre kopierade versionen av "The Wizard of Oz" och den lilla är snurrande på uppfarten sjunga låtar från "Hamilton." Den bästa delen? De gör det helt på egen hand utan mig styra dem. Jag kommer inte cop till spikning alltför många saker som en förälder, men leder mitt barn att lära sig att göra sina egna roligt är kanske min bästa verk någonsin.

Och som Masony säger, det betyder inte att jag ignorerar dem.

Hon förklarar att det inte är hennes barn " daglig verksamhet samordnare betyder inte att hon aldrig leker med eller interagerar med dem, bara för att hon är inte iscensätta sina roligt 24/7. "Det är inte mitt jobb att dela ut aktivitet efter aktivitet och sitta på toppen av dem och se exakt vad de gör", säger hon.

Eftersom Masony anteckningar, inte svävar över våra barn tvingar dem att vara kreativa och lära känna sig själva. Om vi är vägledande för alla av deras spel och fylla varje timme med förplanerade "roligt" när de får vara sig själva? Att lära sig att navigera utmaningar och ta reda på saker de tycker om att göra mest?

Omvänt, om vi ständigt våra barn " hovnarr, när vi gör sysslor/läsa en bok/med badkar/dusch, stirrar bort i fjärran och omgruppering? Mammor behöver barnen göra sin egen grej nästan lika mycket som barnen behöver för att göra sin egen grej.

Till moms överväldigad av kampen för att roa sina barn, Masony påminner dem, "Du behöver inte! Slappna av, det är coolt. De kommer att räkna ut hur att roa sig, jag lovar."

"Du har andra saker att göra, och du behöver inte känna skuld över det."

A-freaking-män.

ADVERT

Lägg till din kommentar