Morsan Misstag Bär Car Seat Cover Som Kjol, Är Alla Av Oss

Du kommer att älska allt om denna historia, eftersom det är festligt och relatable

Detta är en av de berättelser som kommer antingen har du att säga "japp, helt något jag skulle göra", eller har du frammana som en av dina vänner skulle göra exakt samma sak som denna kvinna gjorde. Vad hon gjorde, frågar du? Hon bar en bedårande svart och vit randig kjol till arbete — förutom att det inte var en kjol, exakt, så mycket som det var en bil som sittunderlag.

Lori Farrell, en mamma-till-vara, och bloggare delade hennes bedårande och underbara garderob missöde på Facebook igår och det började genast att gå viral. Du kommer snart att se varför.

"Om du känner dig som ett misslyckande idag, vet bara att jag hade en bil sittunderlag en vän gav mig eftersom jag trodde att det var en kjol", skriver hon på Facebook.

Om du känner dig som ett misslyckande idag, vet bara att jag hade en bil sittunderlag en vän gav mig eftersom jag trodde att det var en kjol. 😂😂😂😂😂

Datawatch Systems Inc Itzy Ritzy

Postat av Lori Farrell Fredag, Februari 15, 2019

LOL. Detta är ärligt talat bara så söt och relatable som det är skratt-out-högt rolig.

Så hur kunde det hända? Jo, det hela började med en påse baby girl kläder. Farrell väntar en flicka, och när en av hennes vänner fick reda på att hon bestämde sig för att donera en påse av sin egen baby flicka saker till hennes kompis.

Bild via Lori Farrell

"Hon gav mig massor av saker från kläder till sina barn, till en Rock-and-Play och bärselar och skor och så mycket mer," Lena berättar Skrämmande Mamma. "När jag drog detta ut att jag inte var säker på vad det var, men kom fram till att det måste vara en kjol eftersom det hade vad jag trodde var ruching på sidorna."

Och ärligt talat, vem skulle inte dra slutsatsen att samma sak? Jag har redan fått ett barn och jag skulle antagligen inte ha någon aning om att det var en bil sittunderlag om någon berättade det för mig. När dina vänner som redan är föräldrar reda på att du väntar ditt första barn, allas Marie Kondo Instinkt kicks i hög växel som de alla väljer sina barns hand-me-downs kommer gnista glädje för dig.

Jag kan inte säga hur många påsar av random kläder och baby artiklar jag artigt emot inte mindre än ett halvt dussin människor. Och ja, det var alltid en slumpmässig punkt eller två i det som lämnade mig skrapa mitt huvud.

Lena bestämde sig för att bära söt kjol för att arbeta, eftersom hey, gratis kjol! "Äntligen gick att bära den idag eftersom det var en varmare dag och tyckte det var konstigt att taggen var i fronten, säger hon. "Jag trodde att det var en söt outfit i alla fall så jag bara vände tag tillbaka."

Bild via Lori Farrell

"Sedan när jag kom till jobbet var jag skrattar med en medarbetare om det och beslutade att google varumärket och insåg att de i själva verket inte ens sälja kläder."

Öh, nej. Det gör de inte. Företaget är " Itzy Ritzy "och de säljer massor av estetiskt tilltalande tillbehör för nya mammor. Bara inte kjolar.

För att vara helt rättvis, men, vem av oss skulle inte bära kläder som ser ut som den om? De är inte din genomsnittliga bilen klädslar (eller någon annan baby-tema artikel, för den delen)! De är elegant och söt.

Bild via Lori Farrell/Rose Trail Bilder

Skicka Lori många tack för LOLs och lyckönskningar till henne och hennes man för ett hälsosamt, lyckligt liv med sin lilla.

ADVERT

Lägg till din kommentar