Mamma Ser Gudomliga Budskap I Son: s Blöja, Internet Kastar Sina Händer Upp Och Säger "jag är Klar"

Vissa människor ser Jesus i burnt toast, vissa ser honom i sin sons smutsig blöja

En Florida mamma lagt upp en mycket inspirerande budskap till Facebook i veckan: Gud är överallt. Bokstavligen överallt. Platser som han förmodligen inte ens vill gå. Platser ingen av oss vill gå. I bilder ingen av oss egentligen vill se.

Att posta bilder av ditt barns bajs på sociala medier är ett no-no. Vi är alla klara över det, eller hur? Men hur kan du verkligen hålla tillbaka från att visa världen din kid ' s smutsig blöja, när det är ett heligt budskap i det? Du kan inte bara hålla det för dig själv, kan du? Naturligtvis inte.

Så när den här morsan kändes som hon var att få ett budskap från Jesus själv i sin son Skämma bort — hon hade att berätta. Om du tittar i ditt barns blöja och det är en bajs fläck i bilden av den heliga krucifix, du tar bilder. Och du sätta dessa bilder direkt på Facebook. Hur kan du inte?

"Jag gick för att byta hans blöja, och han bajsat en korsning... Svårt att missa vad som är rätt framför dig", skrev hon.

Allt är möjligt — framför allt att du kan få ett gudomligt budskap i ditt barns blöja:

Här är några närbilder, för varför inte? Låt oss förbinda oss till detta:

Nu är detta ett Rorschach-test för att avsluta alla Rorschach-test. Jag ser en haj, kanske en shuttle-launch. Ärligt talat, hade jag sett detta när jag byter mitt barns blöja, det första som skulle ha gått genom mitt huvud skulle ha varit — För helvete! Det är bara en shart. Jag hatar att slösa bort en hel blöja på en av dessa. Men det är klart att jag saknar insikt, tro och eagle eye som krävs för att få denna typ av andlig ingripande.

Åh, ja.

ADVERT

Lägg till din kommentar