Jag Kör För Kongressen Eftersom Amerika Behöver Fler Mammor I Office

Mitt namn är Jennifer Herold. Jag är en mamma till tre fantastiska barn: Ben (ålder 4), Alex (ålder 3), Isabelle (ålder 9 månader).

Nichole Duff / N. D. Fotografering

Och jag kandiderar till Kongressen.

Som en kollega mamma, jag är ganska säker på att jag vet att din första tanke: Du har tre barn under 5 år? Hur fan kommer du att ha tillräckligt med tid för att köra till Kongressen?

Mitt svar är ganska enkelt: Mitt land behöver mig. Sanningen skall fram, det behöver du också (mer om det i ett ögonblick). Och hela min familj är på väg för detta galna, spännande resa. Jag lovar dig, detta campanile-kampanjen kommer att vara olik allt annat vi har sett i Amerikansk politik.

Nu, några av er kanske minns att detta är inte min första razzia i politiken . Jag sprang som en Republikansk för en Ohio representanthuset plats förra året. När jag tittade på makeup för fest Jag trodde att de skulle vara sugen på att lägga till en ung, välutbildad, familj orienterade kvinnor att diversifiera sina led. Men, min lokala ordförande var allt annat än välkomnande och gjorde mig starkt att tänka om var jag hörde hemma politiskt. Jag har inte ändrat vem jag är, men vad jag fann var att mina värden verkligen är i linje med Demokratiska Partiet. Både fest och jag tror att vi är starkare när vi arbetar tillsammans, att vi är alla lika, och alla förtjänar en rättvis chans i livet.

Jag behöver inte berätta att vårt land är en enda röra. Du kan känna divisiveness och negativitet som har tyvärr omfattas Amerika som ett mörkt moln. Att tonen har angetts av dem i toppen av vår regering. När vi ser på våra företrädare i Washington, vad ser vi? Tja, vad jag ser, med några få undantag, är politiker som inte lyssnar till oss. De är helt onåbara, och de är inte ens försöker fejka det längre .

Nichole Duff / N. D. Fotografering

Ärligt talat, de flesta av dessa "representanter" har ingen aning om den kamp vi står inför, eftersom de inte har levt med dem. De vet inte vad det är som att se halva din lön att gå till att betala barnomsorg (som du behöver bara för att arbeta). De kan inte se hur våra bekostas av arbetsgivaren planer för hälsovård har fördubblats och tredubblats i kostnad under det senaste decenniet. Student låneskulden? Inte ens på sin radar, även om vårt land är nästa ekonomiska bubbla som väntar på att brista.

Men varför skulle vi tro att de skulle veta något om vad vi står inför varje dag? Dessa är människor som har varit i en isolerad bubbla av din State Capitol eller Washington, DC, hela deras vuxna liv. De gör politik som bygger på hypotheticals om vad de tror att livet är för oss. Så varför ska vi hålla på att rösta för dem? Mest för att vi inte har ett bättre val. Ofta, vi bara välja vilka vi anser vara den mindre av två onda ting.

Är det inte tid för att få till en förändring? Inte vi förtjänar företrädare i regeringen som faktiskt förstår vad det är att höja en familj i 2017? Som då kan vara bättre än en mamma att åka till Washington, DC, för att representera oss? Vi vet att vi inte kan spendera mer pengar än vi tar in. Vi vet att när vi alla arbetar tillsammans, saker blir gjorda. Och vi säkert vet hur att städa upp röran.

Jag kör för Kongressen eftersom jag vet att de utmaningar vi står inför, och jag vägrar att låta ett enda ögonblick gå utan att vår regering ta itu med dem. Jag vet också att vår regering är tänkt att vara lika olika som personer representerar. Vi behöver fler lärare, sjuksköterskor, mekaniker, snickare, stay-at-home mammor, och alla andra yrke du kan tänka dig att ta med sin bakgrund och sina kunskaper för att vår nation kapital. Inte längre ska vi känner som "vanliga" medborgare som vi är utestängda från den politiska processen.

En av mina favorit citat om att vara mamma är från VD Vitamix, Jodi Berg. Hon frågade publiken på en women ' s leadership forum "Hur många av er var redo att bli Mamma innan du blev Mamma? Någon? Och ändå gjorde du det — det svåraste jobbet i världen [...] Så varför oroa sig om ett jobb som inte är nästan lika viktigt som att vara Mamma?"

Jag är mer beslutsam och "desperat" än någonsin att stå upp för folket i Ohio 16: e Distrikt. I själva verket är min motståndare från att ras är favorit att landa den Republikanska nomineringen — så jag skulle kunna möta honom igen i det allmänna valet. Allt jag har att säga till honom eller vem som framträder ur det Republikanska Primär är BRING IT ON. Jag ska gärna debatten någon av dem på frågor som vilken dag som helst i veckan. Allt jag behöver är en chans, en plattform för att dela vår vision för den här stadsdelen och vårt land.

Moms: Det är dags att gå till jobbet. Vi har ett land att städa upp.

Nichole Duff / N. D. Fotografering

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar