"Mamma Regler" Är Dua Lipa Parodi Som Varje Mamma Kan Relatera Till

Deva Dalporto är mamma vi åker till när vi behöver skratta åt våra åsnor av hur löjligt detta mom spelning kan vara. Deva är parodi briljans bakom viral video, " Jag Behöver Bara Lite Plats "och, " Vad Gör Ungen Säga "och hennes senaste låt "Mamma Regler" är precis vad vi behöver i världen just nu.

"Mamma Regler" parodier Dua Lipa s, Nya Regler , som har över 1 miljard (!) visningar på YouTube. Deva berättar Skrämmande Mamma, "jag älskar Dua Lipa och hennes låt "Nya Regler" var bara tigger till mig en mamma parodi. Eftersom mammor har en mycket av reglerna. Inte att de flesta av dem lydde. Åtminstone inte i mitt hus!"

Min heller, Deva. Min heller.

Mitt Liv Suckers

Vissa av Mamma Reglerna innefattar: lek inte med min telefon, inte hoppa på sängen, inte slåss med dina syskon, använd inte den tonen, inte stanna upp senaste åtta, och ganska mycket allt detta är mitt liv just nu.

Barnen egentligen inte bryr sig så mycket om vår Mamma Regler, men vi fortsätter att försöka och misslyckas, och det är vad denna parodi handlar om. Du ska skratta och kanske gråta bara lite. Men du kommer säkert att nicka med, tänkande, ja, min unge handlingar som irriterande också.

Missa inte att titta på den bakom kulisserna-bloopers som kommer att ge dig en inblick på hur mycket kul att göra dessa filmer är för Deva och alla i hennes familj och vänner.

Mitt Liv Suckers

Deva berättade Skrämmande Mamma, "Det var 27 personer på mitt hus dagen för denna shoot! Det var total förödelse. Men jag är så lycklig att ha min familj och mina vänner på det roliga. Jag älskar att skapa videor och väcka hela kvarteret och in på dem. Denna video presenterade min stepdad, mina barn, min son är förskollärare och några av mina bästa vänner och deras barn." WOW.

Kolla in parodi videon nedan:

Och se till att du går över och prenumerera på Deva s Youtube-kanal att se alla hennes underbara skapelser.

ADVERT

Lägg till din kommentar