Morsan är Perfekt Som Svar på Att Outfit-på Skam Med en Annan Kvinna Går Viral

Inlägg påminner kvinnor för att fira varandra, inte riva ner varandra

Glöm inte att kommentera någons utseende om du säger något fint. Det är en regel som vi alla följer med, eller hur? Det är inte omvälvande råd: om du är en semi-anständigt och mänskligt du inte säga skit saker med någon om hur de ser ut — speciellt någon som du inte känner. En mamma har nyligen lärt sig att inte alla känner till denna regel.

Brynn Huffman förmodligen inte ge för mycket tänkte outfit som hon kastade på sig för att springa några ärenden på UPS store. Det var den perfekta sommaren get-up: denim shorts, flip-flops och en flowy vit skjorta. Hon var tvungen att analysera hennes val dock, när en kvinna i linje bestämde mig för att ge henne lite oönskad "mode råd."

Ok here goes. Läs den här. Det är långa. Jag bryr mig inte. Jag vill inte ha sympati. Jag vill inte att komplimanger. Jag vill ha handling. Läs...

Postat av Brynne Huffman Fredag, Juni 24, 2016

Efter att ha fått en fin komplimang från kvinnan framför henne, Huffman beslutat att betala bra vibbar framåt genom att vrida runt och ler mot kvinnan bakom henne. När hon tog kontakt med ögonen, sa kvinnan, "Ditt hår är verkligen fantastiskt." ::kuk huvud till sida:: "Du bör nog tänka shorts ändå."

Satan själv nonchalant bestämde sig för att förstöra denna kvinna dag genom att yttra orden som inte behöver sägas . Någonsin. För lite ironi, kvinnan var klädd i en skjorta som sagt, "sida vid sida."

"Jag vände mig om och ignorerade henne tills jag lämnade butiken. Jag ville säga mer, men var rädd för, av alla saker, som jag skulle börja gråta," Huffman skriver. "Allt jag ville göra var att gå hem och byta kläder. Och DET gjorde mig arg."

"Du kanske har ett problem med min kropp", fortsätter hon. "Jag vet inte. Och jag har arbetat mycket hårt tidigare dömande familj och vänner, tidigare skilsmässa, tidigare depression att INTE ha ett problem med min kropp." Predika, syster.

Du har ingen aning om vad någon går igenom eller där ord som skulle kunna sätta dem. Efter att ha erövrat en ätstörning, hade två människor skivade från min livmoder, och kämpade bara allmänt långsammare ämnesomsättning som kommer med åldrande, Jag applåderar den här kvinnan för att hantera den situation som hon gjorde. Jag skulle inte ha varit så graciös.

Vad är det med kvinnor slita andra kvinnor ner för deras kläder? Om du ser någon tryggt gunga något du skulle inte bära på grund av din egen kropp osäkerhet — att bli spännande för dem. Förtroendet kvinnor utstrålar när de känner sig bekväma i sina egna kroppar är ovärderliga. Catty kommentarer om kläder är bara för jävla löjligt. Om du hittar dig själv att göra dem, ta ett steg tillbaka och sätta lite vänlighet i universum istället. Applåderar kvinnor med förtroende, inte riva ned dem.

Hon avslutar sitt inlägg:

"Kvinnor. Riv inte ner varandra.

Fira varandra.

Varje dag."

Amen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar