10 Tecken På Att Du Har En Mamma Vän För Livet

Förra torsdagen var en riktigt hård dag. Mitt hus var ett vrak, mina barn var högljudda och respektlösa, min man var i en skranglig humör, och jag var helt utmattad och redo att brista ut i tårar. Så jag gjorde vad jag alltid gör i den här typiska AF moderskap situation — jag ringde till min bästa mamma vän och jag lossas . Och drack vin. När jag hängde upp telefonen, mina sidor ont från att skratta och jag kände mig som guld för att någon jag älskar erkände mig och osjälviskt gav henne tid och energi för att se till att jag kommer att bli okej.

En morsan vän för livet är svårt att hitta. Hon är lika sällsynt som Hamilton biljetter, men när du hittar henne blir det absolut inte att ta miste på det för hon kommer att ha de flesta eller alla av dessa egenskaper:

1. Hon kommer att berätta när du har läppstift på dina tänder, en kråka hängande från näsan, en besvärlig wedgie, en dålig frisyr, och om du kan eller inte kan legit rock dessa skinny jeans. Kort sagt, hon kommer att hjälpa dig att inte titta dumt när du steget ut i det offentliga.

2. Du kan visa henne allt från ett konstigt utslag på din bakdelen till att nya roliga insamling av svart hår som vuxit på din haka över natten, och inte bara kommer hon inte att döma dig, eller rygga tillbaka, men hon kommer förmodligen antingen visar du henne bara för att ömka eller hon hjälper dig att Google möjligt botemedel.

3. Hon förstår varför box vin, kaffe, yoga byxor, och choklad är inte en klyscha mom objekt, men den faktiska lifelines för att ta sig igenom dagen, och hon är glad att visa upp vid din dörr med dessa objekt bara för att få dig att må bättre.

4. Om ditt barn är att agera som en skitstövel, då hon inte slog runt het gröt. Hon kommer att berätta för dig så. Hon kommer även att respektera dina önskemål om huruvida eller inte det är okej att straffa dina barn när de fungerar som jättelika tollar.

5. Hon vet att din man/fru/pojkvän/flickvän/partner är tabu och respekterar det.

6. Hon är Thelma till din Louise och är inte främmande för att föreslå saker som att dricka mimosas hela dagen, samtidigt som binge att titta på matlagningsprogram och beställning Kinesisk mat.

7. Hon kommer att hålla ditt hår tillbaka om du behöver henne. Hon kommer att ge dig en axel att gråta på och lyssna till dig med ett öppet hjärta och ett öppet sinne. Hon kommer att visa dig vad villkorslös kärlek är.

8. Hon har aldrig dina frågor mothering kompetens om du på allvar är i behov av en intervention. Istället, hon stöttar dig i allt du gör, vare sig det amning i offentliga eller låta dina kindergartner få henne hål i öronen.

9. Och när du får dömas för ditt föräldraskap val — eftersom vi alla att få skit från tid till tid — hon är just där redo att försvara dig, redo att lyssna till dig, redo att backa upp dig.

10. När livet slår dig hårt och du förlorar ditt jobb eller dina barn blir sjuka eller ditt äktenskap slutar eller vad andra hemska situation uppstår, din bästa mamma vän just där. Förmodligen med en gryta. Och hon är redo att hugga i och hjälpa dig på alla sätt hon kan. Eftersom det är vad kärlek är. Kärlek är att visa upp.

En nära vänskap som detta behöver inte betyda att dagligen telefonen chattar eller behövande hand hålla genom livet. Det behövs bara två personer som verkligen få varandra och som har varandra i ryggen i vått och torrt. Typ av som ett äktenskap — men ännu bättre.

Det är min tur att återvända till min BÄSTIS vänlighet. Jag tror att jag ska svänga av ett bageri, och gå över till henne att lägga sig senare.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar