MLM Folk, Sluta Med "Hey Girl" - Meddelanden. På allvar.

"Hej Tjejen!"

Låter det bekant? En annan dag, en annan logga på, en annan pitch för någon form av MLM produkt . Och jag får det, det är bra att du är ute för att försöka få din entreprenör på. Hej, jag har varit där också, men här är grejen...

Det är ingen fras på planet som framkallar en omedelbar "nej tack" från mig mer än ett PM/DM/e-post som börjar med "Hej tjejen."

Du försöker sälja något till mig, men du är antingen stressade så hårt att du inte har tid att skriva mitt namn i vissa generiska meddelande som du tog tio minuter för att perfekt att skicka till 75 av inte-så-nära bekanta en dag. Ännu bättre, du försöker få mig att gå med i ditt "team" och hjälpa dig att tjäna dem som sponsor bonusar, och du behöver inte ens vet mitt namn.

Jag jobbar hårt för mina pengar och du behöver förmodligen också, genom att krossa din rumpa dag in och dag ut för att få ett ja för varje 25 nej och ibland kan jag även vill stödja ditt företag. Men om du inte har artighet att anpassa ditt budskap till mig, så kan du spara oss både tafatthet av mig att läsa ämnesraden i ett meddelande och att inte öppna den så att du kan se ordet "sett" och känner behov av att följa upp med ännu en vädjan för mitt företag.

Så snälla, nästa gång du börjar "arbeta på ditt företag," lyssna denna varning, få känna din "mark," se till mig vid namn, och om jag vill ha det du säljer, kanske kommer jag att överväga att stödja dig och ditt företag.

ADVERT

Lägg till din kommentar