Mirakel av Livet genom Olämpligt Crafting

Dreading hela mirakel av liv prata? Koppla av, jag got du omfattas!

Idag ska jag lära dig hur man gör en reversibel kände slidan. Varför reversibel frågar du? Eftersom detta inte är bara en vagina, det är en Bäver Baby, en vagucational verktyg som används för att besvara den ålder gamla frågan "Mamma, var kommer bebisar ifrån?"

Helt enkelt kasta ditt barn en av dessa och snabbt lämna rummet. Voila! Du bara hoppade över det hela obehagligt samtal.

Du är välkommen.

Handledning Steg:

Steg 1: Gå till din lokala tygaffär och köpa olika färger av filt, tråd och några luddiga "hår som material. Om du vill anpassa din Bäver Baby, se till att välja material baserat på din hudton, hårfärg och pubes. Ta alla dina inköp till styckning disk och klicka på hälarna tre gånger medan du säger: "snälla fråga mig inte vad jag gör, snälla fråga mig inte vad jag gör, snälla fråga mig inte vad jag gör". Det fungerade för mig.

Steg 2: Nästa du behöver för att skapa en mall genom att skära en oval ur en bit kartong. Min ovala var ca 6×4 tum.

Steg 3: Ok, ärligt talat, det är där min handledning gick skit. Jag använde den ovala att skära saker, jag justeras, jag diffusa saker. I slutet, jag var inte nöjd med min vagina (ja, jag har sagt att innan). Blygdläpparna inte i linje med baksidan av baby och jag glömde att lägga till en klitoris. Klitoris, människor! Hur kunde jag glömma den jävla klitoris??!?! Lyssna, jag vill inte ge dig skit, halv-assed riktningar så jag måste jobba på det lite mer och komma upp med ett mönster som du kan ladda ner. Under tiden ska jag förklara resten av processen...

Steg 4: Låt oss låtsas att du har det monteras och sys ihop. Vi kommer nu att gå vidare till "könshår ansökan" fas. Jag funderade länge på vilken typ av lim ska jag använda för att följa den pubes till filten. Och även efter det att alla som tänker, jag gjorde ett mycket olyckligt beslut... Dagens vetenskap lektion: När super lim appliceras på material av bomull eller ull, det resulterar i en kraftfull, snabb exoterm reaktion och värme som frigörs kan orsaka mindre brännskador eller antända materialet. SON OF A BITCH! Tips: se till att du lagar middag till oss innan du gör detta steg. Den "könshår" inte skulle lossna mina fingrar...men det fann sin väg till grillad ost.

Steg 5: Fingrarna bränns, blygdläpparna är dåligt...här guiden suger. Låt oss hoppa över till den slutliga produkten. TADA!

Dessa gör stora gåvor för kön avslöja parterna, lycklig mor-och farföräldrar, din konstiga vän från college, eller den nya mamma som har allt, inklusive en känsla för humor.

Åh, och se till att hålla ett öga ut för min nästa handledning, C-Section Baby!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar