Millie Bobby Brown Försvarar Sin Vänskap Med Drake Efter Bakslag

Många människor tycker att Millie Bobby Brown 'vänskap' med den mycket äldre Drake om

Millie Bobby Brown, är att bemöta dem som är skeptiska och kritiska till sin "vänskap" med den 31-åriga rapparen Drake. Brown höll tyst om den backlash som skapade rubriker hela veckan, fram tills nu.

Den 14-åriga Konstigare Saker skådespelerskan blev tillfrågad om Drake på Emmys röda mattan, där hon beskrev honom som "en god vän och en stor förebild" och sade: "Vi bara textade varandra häromdagen, och han var som," jag saknar dig så mycket, "och jag var som," jag saknar dig mer.'"

Efter att nämna att två av dem "text om pojkar," människor överallt vägde in på kontroversiella information. För varför skulle en 31-årig man sms: a en 14-årig flicka någonsin?

Brown tog till Instagram för att hantera bakslag, ringa hennes relation med Drake en "härlig vänskap."

Bilden via Instagram/Millie Bobby Brown

Hon tackade också de som har visat sitt stöd för denna vecka. "Jag älskar er. Tack för att du stödjer mig. Många tack till u guys. Sänder min kärlek till var u är i världen."

Oavsett gordon browns försvar av situationen, många människor är fortfarande inte övertygade om att skicka sms och vänskap mellan de två är så oskyldig som Brown säger.

Samtidigt som ingen av oss kan faktiskt tala på vägnar av Drake eller Millie Bobby Brown, det faktum att hennes kommentarer har tagit upp så många röda flaggor för att så många människor är En Sak. Jag är en 33-årig kvinna och jag kan säga med 100% övertygelse att det är absolut inget jag skulle vilja att sms: a någon hane high school nybörjare om, och inte heller skulle jag någonsin söker sig till en "vänskap" med någon tonårig pojke. Jag kan också säga att mitt hjärta börjar pulserande och min hud kryper ännu tänkande om en 31-årig man textning min tonåriga dotter "om pojkar" eller att han missade hennes "så mycket."

Drake har ännu inte kommentera om kontrovers — och lämnar den istället för att den 14-åriga flickan att bära bördan av att svara.

ADVERT

Lägg till din kommentar