Jag är Här för att Berätta Att Mitt Barn Är Freaking Amazing

Låt oss höra det för mitt barn!

Nej, inte det äldsta barnet. För låt oss vara ärliga, vi vet allt om hur de har sina helt coiffed skit tillsammans. Visst, vi älskar dessa stora sibs med alla våra hjärtan. De är ganska fantastiskt med alla sina ansvarsfullt beteende och performance-baserade oro, men idag är inte om dem.

Och det handlar inte om barn heller. Så vad om de är ständigt den sötaste och mest oskyldiga, och också mest benägna att ha varit plågad av äldre syskon? Herren vet att de yngsta redan får all uppmärksamhet i världen. Men detta är inte deras stund. Inte idag.

Detta ögonblick är för middlest och en av oss.

Kul-loving, folk tilltalande jordnötssmör i awesome familj smörgås . Den underskattade överlevande barn som växer upp i Pack 'n Spelar, tupplur i bilen platser, och att äta tre dagar gamla kex ur mammas handväska . Du kan hitta dem bär episka hand-me-downs, precis som stora syster är oversized tröja och ett par slitna upp sandaler. Inte för att de bryr sig. De är bra med det. För vet du vad?

Mitt barn älskar sina syskon.

"Jag får bära stora syster är tre år gammal, out-of-style, armhåla-målat hoodie? Söt! "

"Åh, lilla bror vill låna den enda nya jackan jag någonsin ägt i hela mitt liv? Naturligtvis! "

Du måste älska dessa go-with-the-flow kiddos med alla sina delar och omsorg. De kommer även dela ditt namn. Kalla dem vad du vill: systers namn, brors namn, hundens namn, det spelar ingen roll. De är bra med det. De kommer att komma igång! Eftersom de förstår att mamma och pappa får förväxlas ibland med alla dessa barn och varelser som springer runt huset. Mitt barn är inte ens arg. Eftersom du vet varför?

Mitt barn är empatiska som fan.

Det är i princip deras supermakt eftersom de är syskon bridge och alla. Vet inte vad det är? Tja, betalar uppmärksamhet till mitt barn. Du ser, ett syskon bridge är den unge som håller alla anslutna. De är medlare, förhandlare, den melty-feta ost det blir två skivor av brödet håller ihop. När syskon blivit vuxna, vem tror du det kommer att ordna semester sammankomster och hålla kusiner up-to-date på familjen nyheter? Just det, mitt barn. Din Nr 1. Okej, de tekniskt sett är din Nr 2, men poängen är att du kan lita på att mitt ska växa upp och hålla syskon i tryck.

Eftersom mitt barn förstår vikten av familjen.

Och varför skulle de inte? Mellanregister är bokstavligen inklämt av syskon. Om de behöver råd om puberteten eller förhandlar high school social-och drama, de har ett syskon för att. Om de behöver en lekkamrat eller kanske bara en gunstling till muta ("Smyga mig en Cola, och jag kommer inte säga till Mamma att du använt den goda handdukar!"), de har ett syskon för att. Mitten får den unika fördelen av att ha både stora och littles att lära dem hur världen. Och som ett resultat, dessa i-betweeners är mycket odlade i familjen dynamik. Med alla som infield utbildning, mitt barn är i grunden förhållandet experter — Dr Phil för varje familj. De vet vad som gör deras äldsta syskon fästing, som blankie barnet behöver när han har en mage värk, och huruvida eller inte det är rätt tid att närma sig mamma och pappa med en slumber party begäran. Och inte bara detta, men det är ganska mycket allmänna att mitt barn är det gå-med ett lyssnande öra för alla sibs. De kommer att hålla dina hemligheter, eftersom du vet varför?

Mitt barn är lojala som alla får ut.

Kanske är du en äldre syskon. Du vet. Hur många gånger har du torterade din Nr 2, bara för att vara chockad över att de tog värmen när mammas favorit armband som var beläget i Enkel-Grädda i Ugn? Eller kanske är du en baby. Om du är (och kan läsa det här), som du redan vet: Mitt barn har din rygg, come hell or high water. Du är älskad, älskad, och helt lycklig att ha som andra barn gå före dig i skolan för att förstöra allt det goda förväntningar ditt äldsta uppsättningen med alla lärare. (Du är välkommen.)

Vad jag komma på, människor, är det är länge sedan för dig mitt barn att få lite dang kredit.

Så om du är mitt barn, eller har en mitt barn, eller kanske bara älska någon som råkar vara mitt barn, häll dem en drink (ingen sprit för barnen, duh) och berätta för dem hur fantastiska de är.

Till barn vars scheman styrs av deras äldsta syskon verksamhet! Till barn vars liv är ofta avbruten av den lilla syskon är tupplur, mellanmål tid, all-the-time behov! Att barnen i hand-me-down jackor, äta en hot dog på big sister ' s softball game och flinade öra-till-öra eftersom LIVET ÄR HÄFTIGT när du är grädden på ett syskon Oreo.

Låt oss höra det för jordnötssmör i familjen smörgås. Vi ser dig, mitt barn.

Det här är din stund. Tills barnet gör något söt.

Skål.

ADVERT

Lägg till din kommentar