Jag är I Min Mitten av 30-talet, Och jag Har En identitetskris

Jag har nyligen insett att min mitten av 30-talet har inneburit en allvarlig identitetskris, och jag känner mig tvungen att skriva om det. Jag hoppas och ber andra kämpar med samma situation jag befinner mig i och kanske kan ge några råd, uppmuntran, eller åtminstone medömkan.

Det har varit under de senaste fem eller så åren, som jag har hittat mig själv och lämnar min 20-årsåldern bakom sig och gå rakt på till min 30-talet, som jag har känt en känsla av förvirring, om du kommer. Denna förvirring kännetecknas av blandade önskan att vara både i tonåren och början av 20- något, sport-Chuckar och bläddra igenom rack av Forever 21, och följer upp med en rolig hjort-inför kick om mat-domstolen matsal, och komplett motsatsen önskan att driva mitt barn i en kundvagn genom gångarna av Stein Mart, att söka den gäckande tjock, praktiska leggings min mamma köpte till mig förra året att nästan nå min behå och fungera som både Spanx och acceptabelt, bekväm arbetsplats klädsel. Detta skulle följas upp med att läsa över mitt barns tal IEP medan du njuter av en varm kopp kaffe, naturligtvis.

Kampen är så verklig, vänner.

Jag vill spendera mina dagar med att skicka mina vänner olämpligt F-bomb memer, men har också långa samtal med min man om verkligheten för sexuella övergrepp och barn som min dotter når det pyjamasparty fas .

Jag vill dricka mitt barn' Kool-Aid Störsändare tillsammans med mikrad Lunchables pizzor, men har också min man och hämtade mig en fräsch, ljus get ost sallad på vägen hem från jobbet.

Jag vill binge på Fullt Hus medan du tittar på Instagram historier om kändisar, men jag vill också byta ut min plånbok med den nya cross-body Liz Claiborne en min mor-in-law bara begåvade mig i Julklapp. Liz Claiborne, människor (och jag älskar att guldpläterad sak).

Jag vet inte ens vem jag är längre, och den ständiga växling mellan denna lata, något självupptagna och trendig 20- något och mer organiserad, respektabelt och ansvarsfullt 34-årig mamma som jag borde vara — ja, det har fått mig trippin' folk.

Och den pinsamma insikten att jag är 34 och bara använt frasen "fick mig trippin" är inte förlorat på mig. Jag menar, jag borde nog gå grejer min mun med Sour Patch Kids.

Skriver detta har varit terapeutiskt för mig, dock, så jag vill återkalla min första vädjan om råd över hur man ska hantera denna speciella situation jag befinner mig i. Med sätta det hela i skrift, det tycks mig klart att med full äganderätt antingen identitet, var för sig, är rent ut sagt sorgligt.

Jag menar, vem vill bli känd som "alltid försöker vara hippa" old lady mamma?

Och det senare — tja, jag kan bara inte personligen tar emot alla saker Macy ' s, Familj och sant adulting ännu.

Jag känner att jag skulle behöva vända sig i min livstid leverans av SpaghettiOs och steam clean min soffa minst en gång per år. Jag menar, c ' mon, vad fan är det ens?!

Så du behöver inte tänka mig, här borta i hörnet, balanserar någonstans mellan två identiteter har jag kommit att både älska och hata, och kom gärna hänga på om du är en själsfrände. Jag ska omvärdera min identitet krisen kommer 40 eller 50.

Eller inte.

Sportin' Chucks verkar vara det enda sättet att närma sig klimakteriet, och jag tror att jag ska bara stanna twirnty något för livet.

ADVERT

Lägg till din kommentar