Tala Om För Din Man Att Diket Hans Aerosol Rakning Grädde

Min man är en no-frills typ av kille. Han tycker om saker och ting så enkla som möjligt och att det särskilt gäller hans grooming vanor. Efter många fruktlösa försök att få honom att använda en lite hår produkt, jag började anfalla honom inför särskilda händelser som bröllop och dop.

Om jag ville ha hans hår att se lite mer polerad i bilder, jag skulle sätta en liten bit av pomada i mina händer innan de når ut till honom en kram. En gång var han nära — BAM. (Jag skulle vilja informera någon om att hoppa ner i min hals att jag är en licensierad kosmetolog och en Stenbock och han visste vilken typ av monster jag var länge innan han bestämde sig för att gifta sig med mig.)

Under våra 10 år tillsammans, han har bakläxa nästan alla av mina försök på att uppgradera sin okomplicerade lista över toalettartiklar. Alla utom en.

Vår sista bröllopsdag var vår femte och tydligen present för det är trä. *Spelar '70s porr musik och skymmer belysningen.*

Förlåt. Kunde inte stoppa mig själv.

Som jag sa, jag ville ge min man något gjort av träd. Jag såg äntligen min väg till en möjlig ersättning av produkten.

Jag köpte honom en trä-shaving soap bowl .

Amazon

Och eftersom jag fick köpa honom tvål skål väl jag hade att köpa honom lite raktvål för att gå med den.

Amazon

Och en söt liten borste .

Amazon

Eftersom dessa var gåvor för att hedra och fira vårt äktenskap, han lättsam mig. Och folk, han inte ångra det.

Din standard dollar store rakning krämer från de sprayburkar är på väg ut. De är inte bara hemskt för miljön, men rakning grädde i sig är fruktansvärt för huden. Och det stinker. Den är full av alkohol, så det är mycket torkning och irriterande. En bra raktvål är full av kvalitet ingredienser som sheasmör, vilket gör att huden känns återfuktad och smidig. Rakning tvålar också att bygga upp ett bra lödder som gör att rakhyveln rör sig smidigt över huden. Ingen mer hack och repor!

Min man kommer upp på ett år utan att Barbasol, och trots sin inledande tvekan, han har ingen lust att gå tillbaka. Hans ansikte känns mjuk och återfuktad efter rakning istället för att sugas torr och knaster. Hans hy ser fantastisk ut, och han vet det. Nu om jag bara kunde få honom att känna på samma sätt om en liten styling wax.

Detta inlägg innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att vi får en liten del av försäljningen om du gör ett köp med hjälp av dessa länkar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar