Om Män Berättade Födelse Berättelser

OBSERVERA:

Regelbundna läsare av Skrämmande Mamma inser att det här inlägget var tänkt att tas som ett skämt. Vi gör narr av oss själva här, gör vi narr av våra makar och vi gör narr av våra barn. Vi gör detta eftersom vi försöker jävla överleva moderskap och skratta är ett fan av ett mycket mer hälsosamt än att gråta.

Detta betyder inte att vi inte älskar våra män, våra barn eller är föräldrar.

UPPENBARLIGEN.

Om du inte gillar inlägget, flytta på; har du förmodligen inte hör hemma här i första hand. Brutalt attackera författaren verkligen inte kär dig till oss.

Växa upp.

Jag brydde mig inte om min vän födelse historier tills jag hade ett par barn i min egen. Nu jag älskar att höra dem. Det är som veteraner utbyta berättelser krig och strid ärr. Vi har alla varit i skyttegravarna och vill veta vad som hände när en kollega soldat var det också.

Men män, för att de inte riktigt får prata om deras födelse erfarenheter. De är bara en stödjande roll i kvinnans berättelse. Om de gjorde skriver födelse berättelser, jag kan tänka mig att de skulle gå ungefär så här...

'); // ]]>
[inline_ad]
"Hey dudes ! Här är historien om Junior ' s födelse. Det var helt galet, du killar. Det var så mycket blod efter hela sak jag tänkte vampyrer skulle flyga in genom fönstren för en fest av episka proportioner. Det var nötter. Det var som om kriget. Det var häftigt. Janey förbi hade vaknat upp mig runt 3am att säga att hon var med sammandragningar. Jag frågade henne om det var dags att åka till sjukhuset ännu och hon sa nej så jag rullade runt och försökte somna om. Att döma från kudden och hon smällde på mitt huvud, jag var inte tänkt att göra det. Gick vi upp och jag satte på TV, undrar om detta skulle bli dagen och om jag skulle ringa min chef och tala om för honom att jag börjar pappaledighet. Jag skulle älska att kalla honom vid 3 på morgonen. Hur roligt skulle det vara? Kinda jag hoppades att detta inte skulle vara den dagen och då kunde jag ringa honom två morgnar i rad på 3am . Det skulle vara awesome. [inline_ad] jag såg en infomercial för vissa maskin ab sak medan janey förbi vandrade runt huset, stökar och rengöring. Varför var jag tvungen att vara upp vid 3 på morgonen för att titta på hennes rena, jag var fortfarande inte säker på. Jag menar, hon stannade då och då och lutade sig mot väggen och tog några djupa andetag saker, men hon verkade bra. Jag tänkte fråga henne om jag kunde gå tillbaka till sängen, men att döma av mina tidigare försök, jag bestämde att jag skulle vänta en stund för att ta upp ärendet. Jag antar att det slutade med att jag somna på soffan, men eftersom jag vaknade upp till hennes gungande fram och tillbaka på alla fyra och stönande. Det var konstigt. Jag frågade henne om hon var okej och hon sa att värkarna blev värre. Var det dags att gå till sjukhuset? Inte ännu, sade hon. Okej, jag ska göra mig en smörgås. Vill du ha en? [inline_ad] Det var inte rätt sak att säga. Hon stod upp igen och på väg till köket och jag duckade kudden hon kastade på mig. Hon fick en arm! Så jag åt en smörgås, hon började bli starkare, och hon sa till slut att det var dags att åka till sjukhuset. Det är spel tid! Jag stubbed min tå på dörren för att försöka få oss ut ur huset, och man gjorde det ont. Jag tror att jag kan ha brutit det. Det gjorde ont i riktigt dåligt. Janey förbi och var inte riktigt i att tycka synd om mig i den stunden ändå. Jag tänkte att eftersom vi skulle åka till sjukhuset i alla fall att jag kunde ha det tittade på. Alla läkare är samma sak, eller hur? Så vi kommer till sjukhuset, för att få checkat in, och janey förbi som hakade upp till alla dessa piper, blinkar maskiner. Det var typ som Star Trek med alla skärmar och elektronrör och jag vet inte vad allt. Jag höll väntar McCoy att gå i. Sköterskan frågade om hon hade planer på att få en epidural och hon sa nej, hon ville ha en naturlig födsel. Det är min warrior princess! Låter häftigt, eller hur? [inline_ad] Dude. Värkarna gjorde ont. Jag vet inte hur de kände för henne, men vice grepp hon hade på min hand som hon stönade och stönade genom dem... ja, återigen, jag var glad att vi var i ett sjukhus. Jag var ganska säker på att nu min tå och fingrarna var brutna. Hon var upp till 7 cm nu och saker och ting började bli verkliga. Jag kunde berätta att hon var i en hel del smärta, så jag frågade henne vad hon ville att jag skulle göra. Jag är här för henne, ya know? Hon sa att trycka på den lilla henne tillbaka när nästa sammandragning kom på. Mottryck. Kan jag göra det! Nedgången kom på och hon sa, "Nu!" så jag tryckte och tryckte och tryckte med all min styrka. Hon fortsatte skrika och säga, "Hårdare!" så jag tryckte så hårt jag kunde mot hennes rygg och...
'); // ]]>
[inline_ad]
Killar, jag skojar inte. Ganska säker på att jag stukade min handled. Jag ville inte berätta för henne. Jag börjar undra vilka av oss kommer att ha större sjukhus bill. Slutligen, efter timmar av allt skrikande och kontroll och smärta, hon bad om epidural. Jag önskar att jag hade ett hem version av denna sak, eftersom minuter var hon ler och skrattar och skämtar. Jag hade min fru tillbaka! Sjuksköterskorna berättade för oss att försöka få lite vila och jag var ut innan mitt huvud slog i "jag vill bli en säng" soffan. Jag hade någon konstig dröm om att arbeta när hon vaknade upp mig. "Babe? Vi ska ha en bebis snart. Du kanske vill få upp." Det finns en chans att jag föll åter i sömn. "Babe!" Jag var upp och fick redo att fånga barnet. Jag tittade på hennes filt och... jag kan inte ens beskriva det, killar. Hennes lady delar var enorm. ENORM. Det var helt galet. Jag ville ta en bild eftersom jag inte kunde tro det. Jag fick då veta att den läkare som fångar barn så jag flyttade till sida och höll min hustrus hand, och bad att hon inte skulle bryta några fingrar som fortfarande var i takt. [inline_ad] Efter det blev det en hel del skriker och folk som springer runt och min fru var grymtande och stönande och trycka så hårt hon kunde. Hon var verkligen min warrior princess. I en blixt, läkaren drog ut detta sliskig, kladdig röra. Det var som om en främmande, alla röda och skriker och fäktar sina små armar och ben. Min son. Min alien son var här. Och att döma av hans man delar, han var på väg att ta efter mig om du vet vad jag menar. De låter mig klippa sladden och jag var som, "Äntligen! Något jag kan göra!" Då jag fick hålla honom medan de sydde ihop janey förbi. Jag antar att hon hade tore. Jag kan inte ens prata om det. Han är här, killar. Min son, min framtid linebacker, är här. Men, man, det var en hel del blod." Relaterade inlägg: Män Kan Uppleva hur Det är Att Ha en Baby

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar