Det är Okej Att Ställa Sex Gränser För Din Make / maka

Jag träffade en massa killar innan jag träffade min man. Som att säga att jag knullade en hel del killar innan jag knullad av en man, och jag hamnade nere några ganska vilda vägar. Till exempel, några av de bästa sex jag någonsin haft inblandade min pojkvän att sätta en liten dildo i min rumpa medan han använde den andra dörren. Jag har alltid älskat att ha min röv rörd, gnuggade, och en och annan finger införas. I själva verket, vi gjorde precis allt.

Min man inte vidrör den bakre dörren. På något sätt, inte hur. Han inte ta grusvägen.

Jag hade också lite exes som älskade att delta i rollspel. Inte bara lite lätt bondage, heller. Som full-on, vuxen-let ' s-låtsas roll att spela. Jag älskade det. Min man? Inte i rollspel. I själva verket, han ska ärligt säga att han är en av de mest vanilj snubbar på planeten när det gäller sex.

Det är en bra Beck låt som går, "jag kan inte definiera/ logiken för vårt kön lagar..." Vilket är en ganska stor lyrisk av Midnite Gamar och en ganska hemsk känsla. Jag kan helt definiera logik av våra sex lagar. Min man är bara inte in i den här skiten (no pun intended). En del av det som gör honom illa till mods (han hade en dålig erfarenhet med smärta). En del av det han är bara inte intresserad av (AKA vuxen rollspel). Och det har jag respekt för. Eftersom jag bryr mig om honom. Och eftersom alla har rätt att göra sina egna gränser när det kommer till sex. Alla . Som omfattar makar.

Titta, bara för att du är gift med någon som inte ger dig exklusiva och totalt rättigheter till sin kropp. Det är där uttrycket " våldtäkt "kommer in. Det är därför vi inte knulla våra makar när de sover (rapey) eller drog dem till sex (också rapey) eller på annat sätt tvinga dem (rapey, rapey, rapey). Sex ska vara en gemensam handling mellan två människor, som båda respekterar varandras gränser. Full stopp. Ingen fråga. Samtycke är viktigt i alla relationer, inklusive äktenskap.

Här är ett annat exempel. När jag har blivit äldre, jag gillar inte girl-on-top. Det är bara inte min jam. Min man älskar det. Men han vet att det gör mig obekväm, så att han inte be mig om det. Jag blev också våldtagen i det förflutna och ibland, att jag måste hålla min tröja för att känna sig säker. Ja, det är inte roligt för honom, eftersom han gillar att se mina bröst. Ja, sex är tänkt att vara naken och skräp. Men det är vad jag behöver. Och han respekterar det, eftersom han vet att i det ögonblicket, det är min gräns och min kropp och mitt val.

Det är hälsosamt för makarna att prata om gränser i sovrummet. I själva verket, om du inte bryter mot dem och känna sig som en okänslig jerk. Eller ännu värre, en partner slutar upp och känna sig kränkt av den person som de bryr sig om mest. Detta är mycket häftig och kan starta en allvarlig fraktur i din äktenskapliga livet.

Så det första du behöver veta om dina egna gränser. Gillar verkligen känner dem. Du måste tänka på dem, tänka, "Vad är mina sex regler? Vad gillar jag, och vad är min no-go?" Jag är en no-go för full-blown anal, men min man skulle aldrig fråga. Han är en no-go för cock rings nu att de slutat ge honom en bra känsla. När du har beslutat om ditt kön och regler, du måste göra det hårda sak: du måste tala ut. När din make / maka som frågar om du ska ta av din tröja, du har att säga, "Nej, inte ikväll, baby." När han vill att jag ska rida honom som en cowgirl, jag har att säga, "jag är inte till det just nu." Du kan inte bara sitta där och ta det: att det BDSM eller bara ha dina bröstvårtor vridna. Du har till att tala. Du måste tala ut. Bra sex kommer från en öppen, ärlig kommunikation och respekt.

Om din make / maka respekterar dig, han eller hon kommer att följa upp med dina önskemål. Om de grävling, om de inte kommer att ge upp, du måste fråga varför något är så viktigt för dem. Varför vill de ge dig ett pärlhalsband så mycket? Varför insisterar de på detta en position eller fantasi? Vad ligger bakom denna begäran? Det tar lite dissektion, och en del uppriktig diskussion som kan vara obekväma. Men du har rätt att välja vad som händer till din egen kropp. Bara för att någon sätta en ring på det betyder inte att de har rätt att göra vad de vill till dig. Skiten är en kvarleva från den Viktorianska ålder, och det är helt oacceptabelt.

Så, vi har alla fått vår egen uppsättning av sex regler. Vi behöver bara räkna ut vad de är, vilket innebär att räkna ut vad som känns bra och vad som känns dåligt. Vi oftast vet vad som gör att vi mår dåligt, eller är du rädd, eller nedvärderas. Dessa verksamheter är nu på bordet, oavsett hur mycket vår make gillar dem. Och om han eller hon älskar oss, om han eller hon respekterar reglerna samtyckande sex, kommer de att få det. Och ditt sexliv, och äktenskap, kommer att bli bättre för det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar