Marijuana I Din Hoo-Ha För Att Bekämpa Period Kramper — Vem Visste?

I denna veckas nyheter konstigt skit som min mormor skulle ha haft en hjärtattack om jag presenterar för er att sätta marijuana i slidan för att hjälpa till att stoppa period kramper. Vad? Det är rätt, ett företag som heter Foria har utvecklat en magisk honung potten dryck som du sätter in via ett stolpiller för att hjälpa till att lindra smärtan av din mensvärk. Drycken är skapat av kakaosmör, destillerat THC olja, och en ingrediens som kallas CBD isolera som är tillverkade av ekologisk hampa. Det står i artikeln,"De vaginala väggarna absorbera medicin direkt i blodomloppet, och cannabinoider är tänkt att ge de nerver som finns i livmodern, cervix och äggstockar för att blockera smärta och slappna av musklerna." Du kan placera en tampong i efter stolpiller och — voila! — glad vagina, happy mama. Med andra ord, du ändrar din mycket irriterad Honey Badger till mer av en, um, Pussy Cat.

Och nej, din Grottan av Underverk kommer inte att få hög och inte heller kommer du. Deras hemsida säger, "Foria Lättnad har noggrant utformad för att maximera muskel avslappnande och smärtlindrande egenskaper av cannabis utan psykofarmaka ('hög') effekt." Nåja, jag är inte säker på vad jag skulle göra om Nedervåningen började med en fest utan mig. Skulle det börjar suget Doritos och överväger universum? Skulle det kännas som om tiden gick super slow och fnissa okontrollerat på någon penis som hänt att sluta? Skulle det ha en riktigt stark lust att dansa till 80-talet musik och sedan få weirded ut med strobe-ljus? Jag har verkligen så många tankar om detta så jag ska börja bara.

1. Jag menar, varför inte? Det är inte som människor har inte lagt konstigare saker upp sina Varma Fickor, så varför inte lite Wacky Tobacky?

2. Vem trodde detta var definitivt provtagning några av produkten.

3. Jag tycker det är riktigt roligt att säga, "jag ska gå och sätta några Devil' s Sallad i min Dam Trädgård."

4. Jag älskar att de låter så allvarligt på deras hemsida och säger saker som, "Vår avsikt är att dela kraftfulla medicinska egenskaper av denna växt samtidigt som utnyttjar modern teknik för utvinning av att standardisera renhet och styrka, och därmed garantera en säker och tillgänglig upplevelse för alla kvinnor." Som, la–di–da, ja, vi är mycket allvarligt forskare här.

5. Som provade detta första? Vem var den första kvinna att säga "Visst, Cheech, ska jag gå för det. Låt oss stoppa några av Ganja i min Velvet Underground och se vad som händer."

6. Om du forskning roliga namn för "vagina" och "marijuana," du kommer att skratta hysteriskt under en lång tid och dina barn kommer att bli irriterad med dig eftersom du inte kan förklara för dem vad som är så roligt.

7. Detta ger en helt ny innebörd för mig att säga att jag placerar vissa Acapulco Gold till mitt gömda Skatter.

8. Eller sätta några Fniss Rök i min Rosa Taco.

9. Eller sätta några Juan Valdez i min Kärlek Handske.

10. Jag behöver verkligen någon att ta bort mitt internet nu eller ska jag bara hålla på att gå.

Denna produkt är endast tillgänglig för de kvinnor som lever i Colorado eller Kalifornien (dvs, pundare). Det finns också en rad andra saker slidan kan göra med reefer att jag inte hade någon aning om. En produkt som även hade skillnaden av att vara utsedd till Sex Produkt av Året av GQ tidningen, och jag känner att jag har levt under en sten. Så gå ut dig galen Coloradans och Kalifornien och flamma upp som Golden Palace. Vi vill höra allt om det.

ADVERT

Lägg till din kommentar